Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor (startende) ZZP’ers of ondernemers: hier in Breda huur je een veilige, veelzijdige garagebox!

Aangeboden door GaragePark 28 oktober 2020

Timmer je sinds kort aan jouw eigen bedrijf? Startte je onlangs een eigen webshop, maak je meubels of ben je hovenier? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om jouw waardevolle spullen ergens veilig kwijt te kunnen. We hebben een tip: huur een garagebox bij GaragePark in Breda.

Misschien heb je thuis niet genoeg plek of vind je het gewoon fijn om werk van privé te scheiden? In beide gevallen is het ideaal om een garagebox dicht bij huis te huren. Iets voor jou? Goed nieuws: binnenkort hebben we er in Breda heel veel nieuwe garageboxen bij, want eind dit jaar opent GaragePark de deuren.

Veelzijdige opslag- en werkruimtes te huur

GaragePark heeft door heel Nederland meer dan dertig moderne locaties met veelzijdige garageboxen, en nu dus ook in Breda. Met de komst van al deze extra opslag- én werkruimtes komt de organisatie de grote vraag van Bredase ZZP’ers en ondernemers tegemoet. De bijna tweehonderd koopboxen zijn al verkocht, maar gelukkig heb je ook de mogelijkheid om een box te huren. De formaten variëren van 18 tot 24 vierkante meter.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: GaragePark

Beveiliging en faciliteiten

Het fijne aan een garagebox huren bij GaragePark in Breda, is dat je direct een opslag én werklocatie hebt. Er zijn sanitaire voorzieningen, je krijgt een eigen postadres met brievenbus en de parkbeheerder zorgt voor dagelijks onderhoud terwijl hij of zij een oogje in het zeil houdt. Uiteraard zijn de garageboxen op en top beveiligd (met BORG-2 certificering), zodat jouw waardevolle spullen hier gewoon kunnen liggen. Je hebt alleen toegang tot GaragePark met een persoonlijke keytag, de boxen zijn individueel beveiligd met een brand- en inbraakalarm, er is 24/7 camerabewaking en de hoge hekken zijn voorzien van stroomschokbeveiliging. Ben je nieuwsgierig geworden naar GaragePark? Vraag dan een vrijblijvende, coronaproof rondleiding aan.

Kortingsactie

Om te vieren dat GaragePark zich in Breda vestigt, verwelkomt het bedrijf alle nieuwe huurders met een fijne welkomskorting: de eerste drie maanden huur je nu gratis een box. Goed om te weten: meedoen aan deze actie kan tot en met 30 november 2020 en de minimale huurtermijn is één jaar. Hier lees je alles over de kortingsactie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GaragePark. Meer over GaragePark ontdekken?

GaragePark

Gesloten09:00 - 18:00

Tuinbouwveilingweg 5,

adv.