Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vintagelovers opgelet: hier scoor je zomerkleding voor €1,- per item (!)

Aangeboden door Goedkoop & Zo Valkenstraat 3 oktober 2019

“Hey, Macklemore, can we go thrift shopping?” Als dit zinnetje jou als muziek in de oren klinkt, heb je geklikt op het juiste artikel. Kringloopfanaten verzamelen! Vintage store Goedkoop & Zo heeft nu een wel héél fijne actie. Alle zomerkleding gaat de deur uit voor €1,- per stuk. Hoe chill is dat?! Om een tipje van de sluier op te lichten, vertellen wij wat je hier zoal vindt. 

Ga jij dit najaar nog naar de zon? Ben jij warmbloedig en draag je daardoor het hele jaar door t-shirts? Of verzamel je alvast een garderobe voor volgend jaar? In alle gevallen luidt het advies: loop tot en met 31 oktober binnen bij Goedkoop & Zo en pik een graantje van deze actie mee!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Vintage pareltjes

Denk je dat er weinig te vinden is in een kringloopwinkel of thrift store? Dan wordt het tijd dat je de nieuwste vestiging van Goedkoop & Zo aan de Valkenstraat bezoekt, want hier staat wel 2000 vierkante meter aan oppervlakte vol kleding op je te wachten om leeggeshopt te worden. Misschien vind jij wel net dat ene Levi’s jasje waar je al jarenlang op aast of een mooie denim rok. Wij zijn benieuwd welke pareltjes jij gaat vinden!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Is het al kerst?

Ook voor de winter zit je goed bij Goedkoop & Zo. Kun jij aan niks anders denken dan de kerstboom optuigen en heb je All I want for Christmas al weken in je hoofd? Nog minder dan honderd dagen tot kerst, dus tijd om hier ook de leukste decoraties voor in te slaan! Vanaf 21 oktober ligt Goedkoop & Zo weer vol met de grappigste, mooiste en gekste kerstaccessoires voor in de boom, op de vensterbank of boven je bed. Jij weet waar je moet zijn!


Meer over Goedkoop & Zo Valkenstraat ontdekken?

Goedkoop & Zo Valkenstraat kringloopwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Valkenstraat 8 , Breda

Bekijk meer:kringloopwinkels

adv.