Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Veel schaatsplezier! Hier in Breda vind je een ijsbaan

Door Daena Solak 15 november 2020

Normaliter zien we Breda in december veranderen in een waar winterwonderland met een kerstmarkt, sneeuw en ijs. Ditmaal steekt corona daar deels een stokje voor. Keek jij ook zo uit naar een winteravond vol schaatsplezier en warme chocolademelk? Niet getreurd, jij vindt deze winter nog steeds een ijsbaan in Breda.

Ga je de deur uit? Houd je dan altijd aan het advies van het RIVM.

Betoverend Breda gaat dit jaar niet in de bekende vorm door. ”De onzekerheid rondom COVID-19 en de (mogelijke) maatregelen zijn te groot om op dit moment een compleet programma voor de decembermaand samen te stellen”, lieten de evenementorganisatoren weten. Het is natuurlijk nog te vroeg om na te denken over Betoverend Breda 2021. Maar, tot die tijd genieten we op een andere manier van typisch winterse activiteiten.

Een wel heel bijzondere ijsbaan in Breda

Misschien heb je het al gehoord: de koepelgevangenis krijgt in december een schaatsbaan met een horecaplein. Hier schaats je tussen honderden lichtjes en geniet je van een kopje glühwein. Van zaterdag 21 december tot en met zondag 10 januari ben je – als alles meezit – welkom in het IJspaleis. Momenteel hangt alles nog even in het ongewisse, maar houd vooral deze website in de gaten voor updates.

Op naar Optisport!

Wil jij meteen al de baan op om jouw pirouette te perfectioneren of om gewoonweg meters te maken? Dan kun je nu naar Optisport Kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg. Deze baan is niet weg te denken uit Breda en trekt al jaren enthousiaste en sportieve schaatsfans. Vanwege de coronamaatregelen is het momenteel verplicht om te reserveren. Voor meer informatie ga je naar deze website.

Lees ook:

Deze twee Bredanaars zaten samen in aflevering van First Dates

De Parel van het Zuiden is goed vertegenwoordigd in NPO-programma First Dates. We weten inmiddels ho...
11-11 carnaval

Terugblik: zo zag de binnenstad van Breda er precies een jaar geleden uit

Het is de elfde van de elfde: de dag waarop we carnaval in 't Kielegat aftrappen. We moeten het dit ...

Wat een switch: deze Bredase horecazaken zijn tijdelijk een winkel

Horecaondernemers moeten het van hun creativiteit hebben om in deze tijd wat inkomsten te genereren....

Meer over

Doen

adv.