Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijna kerstvakantie! Dit is er te zien bij het Chassé Theater

Aangeboden door Chassé Theater 12 december 2020

Verheug jij je al op Kerstmis en oud en nieuw? Uitgebreid (thuis) dineren en oliebollen eten: heerlijk. Maar hé, waar vul je je andere vrije dagen mee? Wij hebben wel wat ideetjes, want bij Chassé Theater staat er de laatste weken van 2020 nog heel wat op de planning.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Een tour door drie zalen met Vroeg Donker

Foto: indebuurt Breda

Zin om flink uit te pakken? Houd het weekend van 19 en 20 december dan maar vrij. Vroeg Donker verrast en ontroert jou tijdens een tocht door het theater. Maak je klaar voor theatrale ontmoetingen en intieme optredens. Deze voorstelling is namelijk nét even anders.

Slechts enkele namen zijn al bekend. Zo presenteert ITA op zaterdag 19 december Joy Delima en HNT presenteert Romana Vrede op zondag 20 december.

Het hele weekend geniet je van pianist Rogier Telderman en is het bijzondere Mitosis van Ricky van Broekhoven & Albert van Abbe te zien.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chassé Theater. Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

Serieus?! met Emiel van der Logt

Winstmaximalisatie, liquiditeitsinjecties en politieke correctheid. Serieus?! Stuk voor stuk dingen waar Emiel van der Logt enorme jeuk van krijgt. In zijn tweede programma komen zijn onnavolgbare logica en hersenspinsels samen. Om het te hebben over de dingen die echt belangrijk zijn: liefde, vrijheid en doen waar je zin in hebt. Waar Emiel zin in heeft is: keihard lachen! Lachen om paardenpoep, clickfarms, hybride vrouwen, lijstje.nl, toverdrank en secundaire arbeidsvoorwaarden. Want, nemen we het leven niet veel te Serieus?!

Serieus?! speelt dinsdag 29 december om 19.00 en 21.00 uur.

Cinderella

Voor de kids is deze vakantie ook genoeg te doen. Heb je zoons of dochters van minstens vijf jaar oud? Neem ze mee naar dansvoorstelling Cinderella van De Stilte. Deze voorstelling heeft een klein probleem: de regisseuse snapt niks. Hoe kun je met twee dansers alle rollen laten zien? Vader, Cinderella, beide stiefzusters, de goede fee, de stiefmoeder én de prins? Gaat dat zien!

Mét dansworkshop

Cinderella bekijk je zondag 27 december om 13.30 en 16.00 uur. Extra leuk: alle kinderen van vijf tot en met acht jaar mogen na de voorstelling op het podium van de grote zaal meedoen aan een dansworkshop. Een professionele dansdocent van De Stilte gaat met hen aan de slag om elementen uit te voorstelling na te doen. Als ouder kun je op gepaste afstand plaatsnemen op de tribune. De workshop is inbegrepen bij het ticket.

DO-RE-MI-KA-DO


Do-re-mi-ka-do. Kado? Cadeau? Zit er een cadeau in de doos? Tijdens deze dansvoorstelling (geschikt vanaf twee jaar) maken peuters, kleuters én ouders kennis met ritme. Een lichaam dat tikt, een mond die hapt, een buik die bolt, een voet die stapt. Alles is muziek en alles is dans.

Mét dansworkshop

Do-re-mi-ka-do speelt woensdag 23 december om 14.00 en 1600 uur. Extra leuk: alle kinderen van twee tot en met vijf jaar mogen na de voorstelling op het podium van de grote zaal meedoen aan een dansworkshop.

 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.