Tof: tijdens Hop On Hop Off Festival proef je meer dan 400 speciaalbiertjes

Aangeboden door Organisatiebureau HOP 16 maart 2019

Meer dan vierhonderd speciaalbieren, zestig brouwers, dertig foodtrucks, livemuziek en theater: klinkt als een evenement wat je niet mag missen, en dat wíl je ook niet. Hop On Hop Off Festival strijkt vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 april voor de tweede keer neer in de Kunstijsbaan en het belooft een heerlijk feestje te worden.

Op meer dan 16.000 vierkante meter (!) kun jij bijzondere biertjes drinken en lekkere gerechtjes proeven. Was jij er vorig jaar ook bij? Dan word je dit jaar weer verrast met nieuwe brouwers en foodtrucks. Natuurlijk word je verwend met livemuziek en ook voor de kinderen is er volop vermaak. Terwijl de kids lekker losgaan op het springkussen en in de knutselhoek, proef jij het biertje wat speciaal voor het festival is gebrouwen. Nieuw dit jaar is het theaterpodium, waar stand-up comedians het publiek vermaken met scherpe grappen. Ook aan niet-speciaalbierliefhebbers is gedacht, want op het festival kun je ook gewoon pils, wijn en niet-alcoholische drankjes kopen.

Kaartjes

Tijdens het festival kun je alleen uit speciale Hop On Hop Off 2019 proefglazen drinken (15 cl). Je biertjes betaal je met festivalmuntjes. Toegang tot het festival krijg je door middel van een instapkaart, die je onderaan deze pagina kunt kopen. Bij deze kaart krijg je een proefglas, een festivalboekje en afhankelijk van wat voor instapkaart je koopt een aantal munten. Ook op het festival kun je op verschillende plekken muntjes kopen. Deze kosten €2,50 per stuk en de meeste biertjes kosten één muntje.

Hop On Hop Off Festival
Foto: Hop On Hop Off Festival

Bereikbaarheid

De Kunstijsbaan in Breda is voor iedereen goed bereikbaar. Met al die brouwers is het slim om op de fiets te komen. Je kunt je fiets kwijt in de 076 fietst-fietsparking. Kom je met het OV? Vanaf Station Breda sta je binnen tien minuutjes bij de Kunstijsbaan. Je kunt met de reguliere bus komen, maar er zijn ook voor Hop On Hop Off-pendelbussen gezorgd. Verder is er bij de Kunstijsbaan voldoende parkeergelegenheid en binnen is er een speciale BOB-bar.

Alvast een impressie krijgen? Bekijk hier de aftermovie van vorig editie:

Hop On Hop Off Festival

Hop On Hop Off Festival

Meer dan driehonderd speciaalbieren van vijftig brouwers, mooie gerechten bij de dertig foodtrucks, ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Organisatiebureau HOP. Meer over Organisatiebureau HOP ontdekken?

Organisatiebureau HOP vrijetijd en uitgaan

Nu gesloten09:00 - 17:30

Bijster 5, Breda

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.