Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tóch nog naar een festival dit jaar: check dit toffe evenement door en voor Bredanaars

Aangeboden door Chassé Theater 31 augustus 2020

Met z’n allen zagen we de festivalzomer in compleet in het water vallen. Grote kans dat hierdoor jouw feestkriebels nog steeds aanwezig zijn. Heb je nog volop zin in gezelligheid, livemuziek en foodtrucks? Dan hebben wij een heel fijne tip.

Chassé Theater komt met iets leuks: DNA Breda. Zoals de naam al een beetje weggeeft, geeft dit festival het DNA van onze stad weer. Bredase creatievelingen slaan de handen ineen om een fantastisch driedaags (!) evenement neer te zetten in de Parel van het Zuiden.

Een reuzenrad en foodtrucks

Wanneer is een festival pas écht een festival? Precies: met genoeg lekkere hapjes, swingende muziek en een biertje in je hand. Daar is voor gezorgd, want op het prachtige achterplein van Chassé Theater loop je rond tussen de singer-songwriters, foodtrucks én bestel je een speciaalbiertje van Frontaal. En iets waar je niet omheen kunt: het indrukwekkende reuzenrad voor het theater. Zo krijg je een kijkje over de stad als nooit tevoren én ontdek je het verhaal van Radman.

Tekst loopt door onder de foto. 

Foto: indebuurt Breda

Geheimen in het reuzenrad

Theatergezelschappen Het Zuidelijk Toneel en Schippers&VanGucht presenteren met trots: het 1,5 meter theaterseizoen met Radman; een origineel avontuur voor de hele familie in een reuzenrad. In dit reuzenrad luister je met een koptelefoon op je hoofd naar het verhaal van Radman. Hij torent door zijn lengte boven alles en iedereen uit, waardoor hij een geweldig overzicht heeft. Radman hoort en ziet alles, ook de dingen en mensen die voor ons vaak onopgemerkt blijven. Hij fluistert je tijdens het ritje de geheimen van boven en beneden in het oor.

Dit kun je verwachten

Naast livemuziek staat er meer op het programma: voor de kinderen heeft De Stilte een superleuke dansvoorstelling klaarstaan. De Ontspoking is geschikt voor iedereen van vier jaar en ouder. Zonder kids aanwezig? Bezoek de indrukwekkende monoloog Reindier van het zuid land. Benieuwd naar alle speeldata? Tickets regel je hier.

Lees ook:

Het roer om: dit is hoe het Chassé Theater jou vanaf nu verblijdt met nieuwe voorstellingen

Geen seizoenen meer, geen programmaboek met een volle agenda en ook geen startdata meer voor ticketv...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chassé Theater. Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater

entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.