Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superfijn: al deze voorstellingen kijk je nu gewoon gratis vanaf je bank via Chassé | Thuis!

Aangeboden door Chassé Theater 24 april 2020

De coronamaatregelen hakken er flink in, zo ook bij het Chassé Theater. Voorstellingen zijn geannuleerd en het normaal zo kleurrijke theater aan de Claudius Prinsenlaan is donker en stil. Maar dat betekent niet dat het team stilzit! Binnen mum van tijd is Chassé | Thuis opgezet: hier vind je online jouw dagelijkse dosis theater en cinema. En het goede nieuws? Het is grotendeels gratis!

Benieuwd wat je allemaal heerlijk kunt kijken? Wij lichten een paar van onze favorieten uit:

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Rundfunk

De heren van Rundfunk komen met een theatershow! Kon jij geen genoeg krijgen van de ‘over het randje’-grappen, zwarte humor en uiterst bijzondere personages? Goed nieuws, hun show Wachstumsschmerzen kijk je gewoon via Chassé | Thuis.

Jochem is illusionist, acteur en meer: ‘Als Barteljaap in Rundfunk deed ik bizarre dingen’

Jongleren, vuur spuwen, illusies uitvoeren en een knap staaltje acteren: wat kan Jochem Nooyen (39) ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chassé Theater. Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

Henry van Loon en ander cabaret

Als je echt zin hebt om een avond lang te lachen en aan niets anders te denken, is de cabaretshow van Henry van Loon een goed idee. De flamboyante alleskunner (naast cabaret en stand-upcomedy kan hij ook een knap staaltje acteren) haalt het onderste uit de kan tijdens zijn voorstelling Sleutelmoment.

Niet zo’n fan van Henry? No problemo, andere grote namen zoals Theo Maassen, Guido Weijers en Richard Groenendijk zijn ook gewoon van de partij op Chassé | Thuis.

Podcasts!

Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons digitale straatbeeld. En het fijne is: zelfs in tijden van corona kunnen deze gewoon doorgaan! Via Chassé | Thuis kijk én luister je naar bijvoorbeeld Man, man, man de podcast, de podcasts van Paulien Cornelisse en de Cineville Podcast.

Voor de kinderen

Foto: Unsplash

Entertainment voor de kinderen is ook altijd welkom, toch? Kun jij ondertussen even werken, wat doen in het huis, of gewoon… lekker meekijken 😉 Wat dacht je van de Sprookjessprokkelaar? En ook de Gelaarsde Poes lijkt ons een goede kanshebber. Veel kijkplezier!

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.