Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Staat Australië of Nieuw-Zeeland op je bucketlist, dan moet je hier op 23 november zijn

Aangeboden door TravelEssence 9 november 2019

Staat-ie al jaren op je bucketlist, die reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland? Misschien wordt het tijd om je droom waar te maken. Het is vást een teken dat TravelEssence binnenkort een inspiratiedag organiseert in Breda…

TravelEssence weet echt alles over reizen down under, en die kennis deelt de organisatie graag. Daarom houden ze regelmatig inspiratie- en informatiebijeenkomsten door het hele land. Zaterdag 23 november is Breda aan de beurt! Meld je hier gratis aan, of via de oranje button onder dit artikel.

Lees verder onder de foto.

Ben vertelt meer over reizen door Australië en Nieuw-Zeeland.

Wat kun je verwachten?

Als je nooit aan de andere kant van de wereld geweest bent, is het best lastig om je reis te plannen. Waar moet je op letten? Wat kan je zien in een paar weken tijd? En hoe regel je dat allemaal? De Brabantse Ronald en Ben, ‘down under-experts‘ bij TravelEssence, beantwoorden al deze vragen (en meer) tijdens de presentatie op 23 november. Ze hebben allebei geruime tijd in Australië en/of Nieuw-Zeeland gewoond en gereisd. In een informele setting – met maximaal 22 mensen – delen ze graag hun eigen ervaringen en kennis met je, zoals plekken waar je normaal niet snel zou komen. Klik snel om een van die plekjes te bemachtigen. De exacte locatie krijg je te horen na aanmelding.

Programma

10.30 – 11.00 uur: inloop
11.00 – 13.00 uur: presentatie Australië
13.00 – 14.00 uur: inloop en pauze
14.00 – 16.00 uur: presentatie Nieuw-Zeeland

Lees verder onder de foto.

Reis Nieuw Zeeland Australië
Fiordland National Park, Doubtfull Sound

Advies op maat

De presentatie is vooral bedoeld om je te oriënteren, maar TravelEssence kan ook gericht helpen door speciaal voor jou een advies op maat te maken. Want standaard reispakketten, daar geloven ze niet in. Smaken verschillen tenslotte, óók op reisgebied! Je mag jouw droomreis samenstellen tijdens een persoonlijk gesprek met een van de reisexperts, waarin – helemaal vrijblijvend – al jouw vragen en ideeën aan bod komen. TravelEssence heeft een netwerk van wel 1500 kleinschalige accommodaties die gerund worden door locals, dus reken maar dat jij met hun hulp een onvergetelijke reis gaat beleven. Voel je het al kriebelen?!Deze bijdrage wordt je aangeboden door TravelEssence. Meer over TravelEssence ontdekken?

TravelEssence

dienstverlening

2e Dorpsstraat 54, Zeist

Bekijk meer:dienstverlening

adv.