Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de singles: dit grote speeddate-evenement op de Havermarkt mag je niet missen

Door Daphne Geelink 10 september 2020

Is je prins(es) op het witte paard nog niet voorbij gekomen? Ben je hélemaal klaar met Tinder of vind je het lastig om in tijden van corona nieuwe mensen te ontmoeten? Dan hebben we een leuk nieuwtje voor je: op maandag 14 september is er een groot speeddate-evenement op de Havermarkt.

SizzL organiseert het date-evenement in de binnenstad van Breda. Hoe het werkt? Je wordt ingedeeld in een groep op basis van je leeftijd. Vervolgens ga je speeddaten met tien à 15 verschillende mensen. Op iedere tafel ligt een spel of kaartjes met vragen zodat jij die zes minuten sowieso vol gekletst krijgt.

Is het een match?

Zie jij die gezellige dame of mooie jongeman wel zitten? Geef je interesse aan op de matchkaart die je bij je draagt. Na het evenement neem je deze mee naar huis en vul je online in wie jij wel ziet zitten. Binnen 24 uur ontvang je per e-mail jouw matches mét telefoonnummer. Je hebt een match met iemand als je beiden ‘ja’ hebt aangekruist op het formulier.

Deelnemende cafés

Verschillende horecagelegenheden op de Havermarkt doen mee met het evenement. Je kunt speeddaten op het terras van Café Bruxelles, Café Corenmaet, Feestcafé Peddels, Suikerkist en Café de Vrachtwagen. Bij slecht weer zijn de speeddates binnen. Wat betreft corona: er is anderhalve meter afstand en er staan genoeg hygiënemiddelen om je handen te ontsmetten.

Tickets

Zie jij die speeddates wel zitten? Mooi! Je kunt een ticket kopen via de website van SizzL. Een kaartje kost €15,-, is inclusief drie muntjes voor drank en kun je tot een dag van tevoren bestellen.

Lees ook:

Leuk volgens local Selena: ‘Dit is een superlocatie voor Tinderdates’

Wat zijn de leukste plekken in Breda? Dat vragen we iedere week aan een local. Deze week vertelt Sel...
danoesja

Kijktip! Bredase Danoesja zoekt naar liefde in het tv-programma The Dateables

De goedlachse Danoesja Koziol uit Breda doet mee aan het televisieprogramma The Dateables. Hierin vo...

Vrijgezel van de week Bart: ‘Leer iemand beter kennen voor je de date afschrijft’

Ben je al met heel tinderend Breda op date geweest, krijg je kriebels bij het idee aan een relatie o...

Meer over

Doen Getipt

adv.