Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Singles, opgelet! Sanne organiseert een heuse Jenga datenight in Breda

Door Jennifer da Graça 5 augustus 2020

Elkaar om drie uur ’s nachts versieren in een nét iets te warme kroeg is er voorlopig even niet bij. Je zult wat creatiever moeten zijn om de liefde van je leven (of volgende scharrel) tegen te komen. Daarom organiseert zelfbenoemd single-expert Sanne de Groot op 11 augustus een Jenga datenight bij Old Dutch.

Sanne heeft sinds begin dit jaar een eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van speeddate-events. En dan niet van het ongemakkelijke soort waarbij je tegenover elkaar zit en geforceerde gesprekken hebt over je werk of woonplaats. In plaats daarvan komen er spelletjes zoals Jenga en 30 Seconds op tafel, zodat er spontane situaties en natuurlijke gesprekken ontstaan.

Weg met datingapps

Sanne vertelt: “Nu na corona zijn er waarschijnlijk heel wat mensen die zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen, te daten en weer een leuk uitje te hebben. Hoog tijd dat Breda op een veel leukere manier gaat daten en de datingapps lekker het raam uit gooit.”

Zo werkt het

Bij Sizzl ontmoet je sowieso tien singles op een avond. Je schrijft je in voor jouw leeftijdscategorie en meldt je op de avond van het event aan bij de host. Hier ontvang je een matchkaart. Daarop geef je gedurende de avond aan met wie je een match wilt zijn. Tijdens al dat Jenga spelen en kletsen zijn er een aantal korte pauzes om een drankje te halen.

Rond een uur of tien is de avond afgelopen, maar je mag natuurlijk nog even verder kletsen met je favo singles. Belangrijk: neem je matchkaart mee naar huis en vul online in met wie je een match wil zijn. Binnen 24 uur ontvang je per mail jouw leuke matches: je ziet alleen de personen waarbij zowel jij als je eventuele match elkaar hebben aangevinkt. Je ontvangt elkaars telefoonnummer zodat je een leuke vervolgdate met elkaar kunt inplannen!

Meedoen?

Ben jij tussen de 25 en 35 jaar en sta jij te springen om een gezellige date, leuke avond of een kneitergoed potje Jenga? Schrijf je dan in voor de datenight op 11 augustus, je bent vanaf 19.00 uur welkom. Als early bird betaal je €21,95 voor een hele avond.

Lees ook:

Getipt! 5 x de fijnste zaakjes voor een kop koffie van redacteur Jennifer

De perfecte break tijdens het shoppen, je ideale werkplek buiten de deur of gewoon hét moment om je ...
welkom in breda

Breda is een regenbooggemeente, maar wat betekent het?

Breda is een van de 75 regenbooggemeenten – ook wel regenboogsteden – in Nederland. Leuk feitje, maa...

Leuk volgens local Rosalie: ‘Dit zijn de pareltjes van de stad’

Echte locals weten de leukste plekken van Breda te vinden. Daarom vragen we iedere week aan een Bred...

Meer over

Doen Getipt

adv.