5 redenen waarom dit het perfecte vrijgezellenfeestje in Breda is

Aangeboden door Escaping Breda 12 mei 2019

Gaat je beste vriend(in), broer, zus of collega trouwen? Ben jij aangewezen om het vrijgezellenfeest te organiseren? Leuk, maar daar kan je wel wat hulp bij gebruiken, toch? Komt dat even mooi uit, want wij weten wel hoe jij punten gaat scoren met dat feestje.

Een gezellig en geslaagd vrijgezellenfeest organiseren lijkt een grote uitdaging, maar niets is minder waar als je dit gewoon inplant bij Escaping Breda. Speciaal voor jou zetten we op een rijtje waarom jouw vrijgezellenfeest dankzij Escaping Breda een denderend succes wordt.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Geef toe: escape rooms zijn enorm spannend

Escape rooms zijn spannend, leuk en zorgen ervoor dat jullie elkaar als feestgezelschap nog beter leren kennen. Je kiest zelf of jullie klaar zijn voor een spannende escape room of liever op safe spelen met de minder spannende room. Handig om van tevoren dus even je vrienden goed in te schatten!

Escaping Breda zit in het centrum

Tegenwoordig is een vrijgezellenfeest pas écht een vrijgezellenfeest met een heel dag- en nachtprogramma. Grote kans dus dat je na het bezoek aan Escaping Breda je groep feestgangers nog ergens anders mee naartoe sleept. Komt dat even goed uit: vanuit de Boschstraat ben je zo overal in het Bredase centrum waar je zijn moet.

Het team staat klaar om je leukste verrassingen uit te voeren

Even eerlijk: die bride of groom to be mag wel even goed uitgetest worden, toch? Maak het vrijgezellenfeest nog unieker! Laat de vrijgezel bijvoorbeeld de eerste minuten alleen opgesloten zitten in de escape room of zorg ervoor dat het personeel een leuke verrassing in het spel verstopt. De mensen van Escaping Breda helpen je graag om je vrijgezellenfeest naar een hoger niveau te tillen!

Ze zijn van alle markten thuis

Escaping Breda
Foto: indebuurt Breda

Even bijkomen van de escape room? Dat doen jullie in het ruime café. Ideaal: je vindt hier ruim vijftig bordspellen, waarmee jullie even stoom kunnen afblazen. Zin om nog een hapje te eten en drinken? Laat Escaping Breda dan weten dat jullie graag een bierproeverij of high tea houden. Andere wensen, zoals een workshop of andere activiteit? Zelfs dat is mogelijk!

Een lekker fotootje als herinnering

Foto: Escaping Breda

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Elke groep krijgt na afronding van de escape room een leuke teamfoto mee. Zo hebben jullie de volgende ochtend met een beetje hoofdpijn alsnog de toffe herinnering aan de het vrijgezellenfeestje én de escape room.

Escaping Breda is iedere dag geopend, in het weekend kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bij ze terecht. Ideaal wanneer je vrijgezellenplanning erg vol is. Dus: gaan jullie voor de spannende escape room?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Escaping Breda. Meer over Escaping Breda ontdekken?

Escaping Breda entertainment

Boschstraat 112-116, Breda

Bekijk meer:entertainment
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.