Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom heel Breda deze week bij Pathé te vinden is

Aangeboden door Pathé 9 augustus 2019

Als je vandaag al een blik naar buiten hebt geworpen, kan het je niet zijn ontgaan dat het typisch Nederlands ‘zomerweer’ is. Verre van ideaal als je festivals of kampeervakanties op de planning hebt staan, maar wél een goede reden om leuke binnenactiviteiten te ondernemen. Inspiratie nodig? Ga lekker film kijken bij Pathé! Wij geven vier redenen waarom een bezoekje aan de bios zo leuk is. Geen wonder dat heel veel stadsgenoten hier deze week ook te vinden zijn! 

Psst… benieuwd welke films er nu draaien? Dat bekijk je hier.

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Nooit uitgekeken

Foto: Pathé

Je zit thuis en bent voor je gevoel al urenlang op zoek naar een leuke film, maar nope… er zit he-le-maal niets tussen. Herkenbaar? Op naar Pathé! Op het filmprogramma van Pathé in Breda staan zoveel toffe, nieuwe films dat er altijd wel iets bij zit wat je wilt zien. Kijk zelf maar:

5 x voor deze nieuwe films wil je deze zomer naar de bios

Je kunt natuurlijk het vliegtuig pakken om een nieuwe bestemming te ontdekken, maar ook dichtbij hui...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé. Meer over Pathé ontdekken?

Pathé bioscopen

Chasséveld 15, Breda

Bekijk meer:bioscopen

Wat een ervaring!

De VIP-lounge van Pathé Breda. Foto: Pathé

Film kijken in de bios is altijd een echte ervaring en dat geldt helemaal bij Pathé in onze stad! Deze bios is namelijk – als eerste in Nederland (!) – volledig uitgerust met elektrisch verstelbare Relax Seats. Met een knopje kun je de rugleuning en voetenbank helemaal naar wens instellen. Zeg nu zelf; dat zit toch véél lekkerder dan je eigen bank?! Beentjes omhoog en genieten!

En alsof dat nog niet luxe genoeg was, kun je ook kiezen voor een heuse VIP-ervaring. Ga je voor deze optie, dan word je voor de film verwelkomd in de VIP-lounge met een lekker drankje. Na afloop kom je weer terug om lekker na te kletsen, bijvoorbeeld onder het genot van een lekker biertje, glas wijn of een gin-tonic. Honger? Dan bestel je er gewoon een borrelplankje bij!

Bios = heerlijk avondje uit

Pathé popcorn
Foto: Pathé

Film kijken vanuit je luie stoel is af en toe heerlijk, maar voor een écht leuk avondje uit ga je natuurlijk naar de bios. Trek een leuke outfit uit de kast, koop een grote bak popcorn en genieten maar!

Weer of geen weer

De nieuwe Relax Seats bij Pathé Breda. Foto: Pathé Breda

Of het nu tropisch heet of belachelijk koud is: bij Pathé is de temperatuur altijd aangenaam. Als een dagje strand er door het weer niet in zit, weet je waar je heen moet!

park valkenberg

Dit is hét perfecte uitje als je deze zomer even niet buiten wilt zijn

Een festival hier, een stranddagje daar... Grote kans dat ook jij deze zomer vaak buiten te vinden b...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.