Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor een test! Dit vinden wij van de relaxstoelen van Pathé Breda

Aangeboden door Pathé Breda 20 juni 2019

Lekker languit en met de beentjes omhoog een filmpje kijken op groot scherm? Het kan nu! Alle zalen in Pathé Breda krijgen elektrisch verstelbare stoelen met rugleuning, voetenbank en tafeltje. Eén zaal heeft ze al en wij gingen langs.

We lopen Pathé Breda binnen en vertellen elkaar nogmaals dat we zó benieuwd zijn naar de relax seats. Gaat het echt onze bioscoopervaring veranderen? We gaan het zien… Een medewerker scant de kaartjes en zegt dat we in zaal 4 moeten zijn voor de film Rocketman. “Een fijne voorstelling”, zegt de jongeman vriendelijk. We bedanken hem en lopen verder om popcorn te scoren voor de ultimate experience. Dat hoort er nou eenmaal bij, toch?

Luxe

Bij de ingang van de zaal staan twee dames ons op te wachten. Ze vragen naar ons rijnummer en begeleiden ons naar de desbetreffende stoelen. “Chique, hoor”, fluisteren we naar elkaar. Een van de dames legt ons netjes uit hoe de stoelen werken en wij zijn er klaar voor.

“Chique, hoor”, fluisteren we naar elkaar.

We ploffen neer en kijken elkaar met grote ogen aan. “Wow! Deze stoelen zitten zoveel fijner dan de klassieke rode stoelen.” Aan de rechterkant zit een knopje waarmee je de rugleuning en voetenbank van de elektrische stoel bedient. Heel luxe! Je kiest zelf in welke positie je de film kijkt. Beentjes omhoog mag, maar hoeft niet. Iedere stoel heeft aan de rechterkant een eigen tafeltje met houder voor je drankje. We zetten de popcorn neer, gooien onze beentjes omhoog en de film kan beginnen…

VIP

Om het bioscoopbezoek helemaal extra compleet te maken, kun je nu een Pathé VIP-arrangement bij je ticket boeken op iedere stoel. Vorig jaar Pathé de VIP-lounge vernieuwd en uiteraard waren wij ook daar bij!

Conclusie

Eerlijk is eerlijk: op deze manier een film in de bioscoop kijken is toch wel next level. Wat ons betreft voegt dit zeker iets toe aan je bioscoopbezoek! Pathé Breda is de eerste in Nederland die in alle zalen relaxstoelen plaatst. Half juli vindt de officiële opening plaats van de heringerichte bioscoop. Ga jij de stoelen uittesten?

Lees ook:

Beentjes omhoog! Breda krijgt als eerste van Nederland relaxstoelen in Pathé

Ben jij zo iemand die tijdens het kijken van een filmpje het liefst met de beentjes omhoog ligt? Dan...

Meer over Pathé Breda ontdekken?

Pathé Breda bioscopen

GeopendHele dag

Chasséveld 15, Breda

Bekijk meer:bioscopen

adv.