Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Overnachten in Breda: 7 x heerlijk slapen in een bed & breakfast

Door Jennifer da Graça 28 juni 2020

Wil je er even tussenuit? Sfeer proeven in een andere omgeving? Kan gewoon! In Breda heb je keuze uit meerdere bed & breakfast waar iedere ochtend jouw ontbijtje voor je klaarstaat. Benieuwd? Wij zetten er zeven op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Boutique Hotel Het Scheepshuys

Foto: indebuurt Breda

Heb je behoefte aan ruimte? Aan de Teteringsedijk ligt dit chique pand, waar 12 kamers beschikbaar zijn voor gasten. Iedere kamer is uniek dus mocht je hier vaker terugkomen, dan is het een aanrader om een ander kamernummer te kiezen. Het team laat je al gauw thuis voelen, terwijl je geniet van de rust, de lounge, de tuin en de ontbijtzaal.

Het Zeepfabriekje

Foto: indebuurt Breda

Ben je toe aan meer rust en privacy? Dat is ook mogelijk. Bij Het Zeepfabriekje aan de Ceresstraat heb je het rijk voor je alleen. Er is ruimte voor vier personen en vanaf je B&B loop je in tien minuutjes naar het centrum of station. Leuk om te weten: het pand was vroeger inderdaad een Zeepfabriek 😉

Huize Druivelaar

Foto: indebuurt Breda

Ook in Princenhage vind je pareltjes wat betreft bed & breakfasts: ga slapen in Huize Druivelaar. Verstopt achter de huizen ligt dit pand, gebouwd in 1902. Vind rust tussen de fluitende vogeltjes en proef de sfeer in de wijk of het stadscentrum als je zin hebt in wat gezelligheid.

In den Parelhoender

Foto: indebuurt Breda

Nog zo’n gezellig plekje in Princenhage! Deze bed & breakfast is een tuinhuisje aan de Haagweg. Dat betekent dat er plek is voor twee gasten. Je hoeft de tuin dus alleen maar te delen met de eigenaren én met de kippen.

Loods 167

Foto: indebuurt Breda

Wauw, wat een plaatje is dit! Aan de Oranjeboomstraat vind je Loods 167, waar je toegang krijgt tot een tweekamerappartement met wel vijf bedden! Ideaal voor grotere gezinnen of groepen. Op loopafstand vind je meerdere parken en binnen tien minuutjes sta je in het centrum.

Tuinhuis Breda

Foto: indebuurt

Zin om te overnachten in een rustige en gezellige omgeving die ook nog eens op een goede locatie ligt? Tuinhuis Breda, gelegen in de wijk Zandberg, kan dan weleens aan al jouw wensen voldoen. Zoals de naam doet vermoeden, slaap je hier in een tuinhuis, omgeven met veel groen.

Het Huisje

Foto: indebuurt Breda

Overnachten in het Ginneken? Check dan dit huisje eens! Met een eigen keuken, badkamer én vide is het hier goed vertoeven. Ook heeft Het Huisje een eigen entree. Je kunt dus ongestoord in- en uitlopen, ook na een avond lang terrassen 😉

Lees ook:

Leuk volgens local Vivienne: ‘Hier kan ik uren vertoeven’

Echte Bredanaars weten vaak de fijnste plekken in de stad te benoemen. Daarom laten we iedere week e...

Dit is het verhaal achter de hond (of nijlpaard of eland?) op het Thorbeckeplein

Je komt nog eens wat tegen tijdens een wandeling door de stad! Zo zullen veel inwoners van Heuvel en...

Binnenkijken bij de 9 duurste huizen in Breda die nu te koop staan

Natuurlijk is het fijn om een huis te kopen tegen de aantrekkelijkste prijs. Vandaag gooien we het o...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.