Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier in Breda kun je de hele winter schaatsen

Aangeboden door Optisport Kunstijsbaan Breda 21 december 2018

Als je wacht tot het natuurijs dik genoeg is om te schaatsen, kun je lang wachten. Een betere optie is Optisport Kunstijsbaan Breda, waar je de hele winter kunt schaatsen op de gezellige ijsbaan.

Schaatsen is natuurlijk het ideale uitje om met je gezin of vrienden te doen. Op de binnenbaan kun je op je gemakje je schaatsskills testen, terwijl je op de 400 meter baan meters kunt maken. Midden op de gezellige baan vind je de Koek & Zopie tent, waar je terecht kunt voor een warme chocolademelk met slagroom en een gevulde koek. Toe aan een langere break? In schaatscafé ’t Wakske of koffiecorner ’t Klunhoekske kun je heerlijk lunchen en koffie drinken.

De Kunstijsbaan is semi-overdekt. Dat betekent dat je beschutting krijgt, maar ook de warmte voelt als het zonnetje schijnt. Dit draagt bij aan de fijne, gemoedelijke sfeer die heerst op de baan.

Optisport Kunstijsbaan Breda
Foto: Optisport Kunstijsbaan Breda

Verenigingen

Lijkt het je leuk om je skills naar een hoger level te tillen? Dan kun je je aansluiten bij een vereniging. De Kunstijsbaan telt maar liefst tien verenigingen. “Als je schaatsen echt heel leuk vindt, is het van belang om uit te zoeken welke discipline het best bij jou past”, vertelt locatiemanager Pim. “Houd je van rondjes draaien of ga je liever recht vooruit? Mijn advies is om eerst een paar keer langs te komen. Zo wordt vanzelf duidelijk wat bij je past. Of je nu op Noren of kunstschaatsen komt: het belangrijkste is dat je plezier hebt!” Ben je nog niet zo soepel op het ijs? Optisport biedt ook schaatslessen aan.

Arrangementen

Ook leuk: bij Optisport kun je verschillende arrangementen boeken, zoals een vergaderarrangement, een curlingarrangement en een schaatslesarrangement. Voor groepen van 15 personen of meer kunnen heerlijke buffetten worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om een kinderfeestje te houden bij de Optisport Kunstijsbaan Breda. Kinderen mogen onbeperkt schaatsen, krijgen frietjes en limonade en voor de jarige is er een leuk cadeautje.

Kortom, voor een leuk uitje ben je bij de Kunstijsbaan aan het juiste adres!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Optisport Kunstijsbaan Breda. Meer over Optisport Kunstijsbaan Breda ontdekken?

Optisport Kunstijsbaan Breda sportcentra

Geopend10:00 - 21:15

Terheijdenseweg 506, Breda

Bekijk meer:sportcentra

adv.