Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moet je zien: Pathé heeft een nieuwe look (met overal Relax Seats) en zo ziet het eruit

Aangeboden door Pathé Breda 18 juli 2019

We schreven al eerder over de nieuwe relaxstoelen bij Pathé en gingen zelf langs voor een test. Woensdag 17 juli was het zover: de hele bioscoop is vernieuwd! Wij waren bij de opening en vertellen jou hoe het er nu uitziet.

In íédere zaal Relax Seats, een vernieuwde foyer en een heel andere ambiance: Pathé Breda is spiksplinternieuw en iedereen mag het weten! De bioscoop heeft vanaf nu nog meer de focus op luxe. Dat is goed gelukt!

Iedere zaal verbouwd

De afgelopen maanden gebeurde er een hoop: in alle (!) zalen zit je nu in een Relax Seat. Stap voor stap gebeurde dit, zodat altijd nog zalen open waren om de allernieuwste films in te kijken. Vanaf deze week is het dan eindelijk mogelijk in iedere zaal. Lekker ontspannen met je benen omhoog, je rugleuning wat naar achter en in ultieme relaxsfeer genieten van de leukste, grappigste of engste film.

Tekst gaat verder onder de foto.

Een van de zalen van Pathé. Foto: Pathé Breda

Feestelijke opening

De feestelijke opening viel mooi samen met de première van The Lion King en extra leuk: wij waren erbij! Met prachtig Afrikaans gezang op de achtergrond liepen we over de rode loper, zo de VIP-lounge in. Het volgende: een gin-tonic met kokoswater in de hand en genieten van het uitzicht op het Chasséveld vanaf de lounge. Goed vertoeven dus! Even later was het tijd om de bioscoopzaal te betreden. Enthousiast drukte iedereen op de knopjes van de Relax Seats, maar zonder resultaat…

Een spannende lichtshow vulde de donkere ruimte met spectaculaire kleuren, waarna Saskia de Ruiter (Theatermanager van Pathé Breda) en burgemeester Depla voor het witte doek verschenen. Aan de burgemeester de eer om de grote rode knop in te drukken en daarmee alle elektrisch verstelbare stoelen te activeren. Een golf van goedkeurend gelach ging over het publiek zodra iedereen zich in de relaxte positie bracht. Twee uur lang relaxen en genieten!

Over The Lion King kunnen we kort en bondig zijn: Ga. Het. Zien. De avond sloten we gezellig af met een borrel. Bredase dj Dina van Diest zorgde voor een goede sfeer in de vernieuwde foyer terwijl iedereen kletste over de film die zojuist was vertoond.

Tekst gaat verder onder de foto.

Saskia de Ruiter en burgemeester Paul Depla. Foto: Pathé | Bastiaan Musscher

Ultieme luxe

“De bezoekers zijn razend enthousiast!” vertelt Saskia de Ruiter “Het is een nieuwe manier van film beleven, met nog meer comfort in íédere zaal!” De eerste voorstellingen draaien ’s morgens al vanaf 10:00 uur.

Het is nu ook mogelijk om bij alle Relax Seats in de zaal een Pathé VIP arrangement bij te boeken . “Onze VIP lounge is modern en gezellig: dé plek om je filmbezoek te beginnen en te eindigen met welkomstdrankjes, bites, diverse bieren op tap. Ook is er gin-tonic verkrijgbaar en diverse wijnen. Zó maak je je bioscoopbezoek helemaal luxe en relaxed.”

Check onderstaande foto’s voor een kijkje in de vernieuwde foyer. Liefst Pathé Breda met eigen ogen zien? Klik hieronder op de oranje button, kies iets leuks uit het filmprogramma en probeer de Relax Seats zelf! Wij wensen je alvast veel relaxplezier 😉

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Meer over Pathé Breda ontdekken?

Pathé Breda bioscopen

GeopendHele dag

Chasséveld 15, Breda

Bekijk meer:bioscopen

adv.