Moet je heen: feestje in de Barones met MAAN en Gers Pardoel

Door Laura van Etten-Elting 5 december 2017

Wauw, wat is winkelcentrum de Barones mooi geworden! Het shopparadijs heeft een volledig nieuwe look, toffe nieuwe winkels en een fijn koffietentje. Om de verbouwing te vieren komt er een spectaculair 4-daags feest met meet & greets met andere Gers Pardoel en MAAN. Maar er valt ook veel te winnen. Bekijk hier het volledige programma.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

De winkeliers van de Barones hebben mooie prijzen verzameld. Die kan jij winnen door de meeste ballen te vangen. Huh wat? Ja je gaat ballen vangen! Je stapt in de X-BALLR, probeert zoveel mogelijk kerstballen te pakken te krijgen en gaat naar huis met één van de mooie prijzen. Bijvoorbeeld concertkaartjes of shopbonnen.

Swipe verder om het volledige programma te zien!

Donderdag 7 december: opening!

de barones Breda
Foto: indebuurt Breda

Het is feest van 19.00 tot 21.00 uur.Geniet van een extra feestelijke koopavond met de opening van de X-BALLR. Stap in de X-BALLR, vang de meeste ballen en maak kans op € 250,- shoptegoed of één van de andere fantastische prijzen

Vrijdag 8 december: Lizzy van der Ligt

de barones breda
Lizzy van der Ligt

Het is feest van 14.00 tot 18.00 uur. Ontwerper, stylist en vlogger Lizzy van der Ligt komt naar de Barones. Strijd met Lizzy in de X-BALLR en maak kans op de super dagprijs: een shopsessie samen met Lizzy t.w.v. € 1.000 of één van de andere prijzen.

Zaterdag 9 december: MAAN

de barones breda
Foto: ANP

Het is feest van 13.00 tot 17.00 uur. MAAN de winnares van The Voice of Holland komt langs. Ga met MAAN in de X-BALLR, wie weet win jij kaartjes voor haar concert.

Zondag 10 december: Gers Pardoel

de barones breda
Foto: ANP

Het is feest van 13.00 tot 17.00 uur. Gers Pardoel, de leukste rapper van de lage landen, neemt je dit keer niet mee op de fiets maar stapt samen met jou in de X-BALLR. Vang samen met Gers de meeste ballen en ga naar huis met concertkaartjes of één van die mooie hoofdprijzen.

Dit is duidelijk. Hier moet je bij zijn!

Winkelcentrum de Barones winkelcentra

Nu gesloten12:00 - 17:00

de Barones 73, Breda

Bekijk meer:winkelcentra
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt