Moet je bij zijn: gratis VIP-avond bij de Woonboulevard Breda XXL

Aangeboden door Woonboulevard Breda XXL 14 mei 2019

Shoppen, een rode loper én hapjes: de perfecte invulling van je donderdagavond, toch? Daar denken ze bij de Woonboulevard Breda XXL ook zo over. Daarom ben je donderdagavond 23 mei van harte welkom om als een echte VIP behandeld te worden. Wat je allemaal vindt op de gratis VIP-avond? Wij vertellen het je!

Woonboulevard Breda XXL ken je wel: daar zitten de IKEA, Haco en veel andere woonwinkels. Ideaal om rond te slenteren en spullen voor je huis te kopen. Enne, zo’n VIP-avond met kortingsacties en rode loper maakt dat extra tof.

Korting, korting, korting!

Tijdens de VIP-avond ontvang je leuke goodiebags vol met gadgets, artikelen én kortingsacties. Superfijn: de kortingsacties die je meekrijgt, zijn direct geldig. Zo ben jij er als eerste bij als het gaat om de beste deals.

Nieuwsgierig welke kortingen je ontvangt? Wij verzamelden een paar tips:

  • Zo ontvang je 25% korting op een accessoire naar keuze bij Pronto.
  • Daarnaast krijg je €75,- korting bij besteding van €1000,- of meer bij Lederland en Productactie.
  • Nog op zoek naar een leuke Bluetoothspeaker? Je hebt de JBL Go Bluetoothspeaker al in huis voor €19,- bij de BCC (alle kleuren en zolang de voorraad strekt). Dat is dus wel een bezoekje waard!

Lekker happen

Een leuke avond gaat gepaard met de nodige hapjes en drankjes. Daar draaien ze bij de Woonboulevard Breda XXL hun hand niet voor om. Het VIP-event duurt de hele dag, maar gaat ’s avonds los: dan geniet je op verschillende plekken van lekker eten en drinken. Een fijne manier om even bij te komen van het shoppen.

Winnen

Ben jij wel toe aan €250,- shoptegoed? Schrijf je dan even in voor de nieuwsbrief van Woonboulevard Breda XXL. Maandelijks wordt er een cheque ter waarde van €250,- verloot onder de nieuwe inschrijvingen. Deze is vrij te besteden bij een winkel naar keuze op de Woonboulevard. Doen dus!

Er worden regelmatig events georganiseerd bij de woonboulevard. Check snel waar jij bij gaat zijn op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Woonboulevard Breda XXL. Meer over Woonboulevard Breda XXL ontdekken?

Woonboulevard Breda XXL winkelen

Nu gesloten09:30 - 17:00

Kruisvoort, Breda

Bekijk meer:winkelen

adv.