Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk uitje: ga met superveel korting naar de Winter Efteling

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 2 december 2020

Voor festivals en andere gezellige events moeten we nog even geduld hebben, maar naar het pretpark mogen we gelukkig wél. Treft dat even, want via BN DeStem kun je nu met dikke korting naar De Efteling.

Feestelijke guirlandes, knisperende potkacheltjes en ontelbaar veel twinkelende lichtjes… Bij het vallen van de avond verandert het attractiepark in een sprookjesachtige winterwereld. Een bijzondere ervaring voor jong én oud. Kou? Daar voel je op de – deels overkapte – Warme Winter Weide niks van! Warm op met chocolademelk of een koffiespecial bij een van de vreugdevuren en geniet van het entertainment. Bezoek het Sprookjesbos en haal een frisse neus in de Python. Loop onder duizenden lichtjes naar het Paleis der Fantasie, waan jezelf in een duizend-en-een-nacht-sfeer in de Fata Morgana en droom weg in de Droomvlucht. Zolang het weer het toelaat, zijn de buitenachtbanen geopend.

Via BN DeStem kun je nu voor maar € 22,50 per ticket naar de Winter Efteling! Je hebt dan toegang tot het park van 14.00 tot 18.00 uur. Om je veiligheid te garanderen, is er een maximaal aantal bezoekers per dag toegestaan. Hierdoor wordt het nooit te druk en kun je altijd anderhalve meter afstand houden. Zorg dus dat je je bezoekje vooraf online reserveert. Let op: zowel binnen als buiten geldt het dringende verzoek om een mondkapje te dragen. De tickets zijn geldig tot en met 31 januari 2021. Je koopt de kaartjes hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uitjeskrant.nl. Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl winkelen

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:winkelen

adv.