Hoera! We kunnen weer rondvaarten maken over de Bredase wateren

Aangeboden door Onze partners 19 april 2019

Man, het belooft dit paasweekend prachtig weer te worden met zomerse temperaturen. Waar denk je dan meteen aan? Heerlijk dobberen op een bootje over de prachtige singels van Breda. We love it. Goed nieuws, want het rondvaartseizoen is vanaf dít weekend officieel geopend. 

Rondje Varen Breda opent het seizoen op een ideaal moment. Vanuit de haven vaar je in een luxe sloep zo de singels op met de keuze uit verschillende routes. Kies zelf of je voor een korte of lange rondvaart gaat, de rest wordt geregeld door de schipper!

Breda vanaf een andere kant

Heb je een uurtje de tijd? Helemaal top! Samen met je gezellige gezelschap maak je een ronde langs het Spanjaardsgat, de KMA, het Kasteel van Breda, het Valkenbergpark en uiteraard de prachtige Koepel. Is dat duur? Dat valt hartstikke mee, want voor €8,50 neem jij al heerlijk plaats aan boord. Vervelen is er niet bij, want de schipper vertelt je álles over de historie en bezienswaardigheden van onze mooie stad. Misschien heb je al eens langs de singels gelopen, maar we beloven het je: vanaf de singels is het zicht op Breda heel anders!

Heb je wel wat langer de tijd? Kies dan voor de ronde van twee uur. Dan maak je naast de singels ook direct een uitstapje naar de Mark. Check direct Boeimeer en het Ginneken voordat je in het prachtige natuurgebied het Markdal belandt! Niet alleen ontzettend leuk voor toeristen of dagjesmensen, maar zeker ook een aanrader voor Bredanaars. Dit moet je eigenlijk wel ooit gezien hebben!

Nieuw seizoen

We zijn maar al te blij dat we met dit heerlijke weer een bootje in kunnen duiken. De eerste tochten varen dit weekend en dit zal zo blijven tot aan september. In juli en augustus wordt dagelijks gevaren, in de maanden eromheen kan je kiezen uit woensdag, vrijdag en het weekend. Wil jij verzekerd zijn van een mooie rondvaart? Loop dan even langs bij Rondje Varen Breda op Haven 12, of regel dit online.


Meer over Rondje Varen Breda ontdekken?

Rondje Varen Breda vrijetijd en uitgaan

Nu open12:00 - 17:00

Haven 12, Breda

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Meer over Bootje Varen Breda ontdekken?

Bootje Varen Breda entertainment

Nu open09:00 - 21:00

Haven 12, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.