Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier vaar je heerlijk zonder vaarbewijs door de singel van Breda

Aangeboden door Bootje Varen Breda 23 mei 2019

Het is bijna een idyllisch idee: heerlijk varen over de mooie singels van Breda. Een lekker zonnetje, een biertje of wijntje in je hand en goed gezelschap. Er is één ding dat je tegenhoudt: je hebt geen vaarbewijs. Betekent dit dat jouw droom direct in duigen valt? Zeker niet! Bij Bootje Varen Breda trotseer jij de wateren van onze stad, zonder vaarbewijs.

Hoe leuk is het om met je gezelschap op pad te gaan met een boot en daarbij zelf aan het roer te staan? Bij Bootje Varen Breda huur je een van de 6-persoonssloepen om het water mee te betreden. Dankzij het makkelijke stuur vaar je op je gemakje door alle Bredase binnenwateren.

Kan jij wel varen?

Heb jij nog nooit eerder een boot bestuurd en ben je bang dat je dit helemaal niet kan? Of zie je al gebeuren dat je de weg kwijtraakt tijdens het varen? Geen probleem! Voor je de sloep betreedt, krijg je duidelijke uitleg van een schipper van Bootje Varen Breda. Ook krijg je meteen een routekaart mee, zodat je op eigen houtje Breda vanaf het water kan verkennen.

Breda vanaf een andere kant

Natuurlijk ken jij het Valkenbergpark, de Koepelgevangenis en het Spanjaardsgat wel. Maar heb je deze al eens bewonderd vanaf het water? Voor maar €95,- huur je een 6-persoonssloep voor een ronde van 3 uur, waarbij je al deze bezienswaardigheden op een originele manier te zien krijgt. Je kan zelfs een stuk de Mark op varen of helemaal tot aan Boeimeer. Vroege vogels die graag in de ochtend varen, krijgen een uurtje cadeau. Dan vaar je voor maar €75,- drie uur lang door Breda.

Profiteer van het lekkere weer

Het wordt heerlijk weer deze week, dus zorg dat je op tijd een sloepje huurt om zelf mee te varen door Breda. Deze reserveer je eenvoudig via de website. Lijkt het je leuk om wel vaker te varen? Neem dan een strippenkaart af en vaar tegen een gunstig tarief!

Op zoek naar het ideale vriendenuitje? Altijd al eens zelf willen varen? Reserveer dan vandaag nog bij Bootje Varen Breda.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bootje Varen Breda. Meer over Bootje Varen Breda ontdekken?

Bootje Varen Breda entertainment

Geopend09:00 - 21:00

Haven 12, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.