Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heerlijk borrelen op een nieuw terras in Breda: ben jij hier al geweest?

Aangeboden door De Avenue 30 juni 2020

Breda bruist! Dat is grotendeels te danken aan de creatieve ondernemers in onze stad. Een voorbeeld daarvan is De Avenue aan de Waterstraat. Je kent de zaak waarschijnlijk van dinnershows, leuke evenementen en zelfs bruiloften. Door het coronavirus loopt alles anders, maar daar verzon het team van De Avenue wat tofs op.

Misschien kreeg je mee dat het pand van Boca’s – net om de hoek van De Avenue – leegstaat. Leuk nieuws: tijdelijk vind je hier het zomerterras van De Avenue, waar je nu heerlijk kunt borrelen. Maak kennis met De Avenue POP-UP Brasserie!

Zon en uitzicht

Nadat veel evenementen en dinnershows werden gecanceld door de coronamaatregelen, ging het team letterlijk om zich heen kijken. Al snel zagen ze een mooie kans in het leegstaande pand. En zeg nu zelf: midden in het bruisende Breda, dicht bij het water én altijd zon. Dat moet wel een fijne plek zijn! Heb je zin om op de bonnefooi te komen terrassen? Dat kan, reserveren is niet nodig. Als je liever binnen iets eet of drinkt, moet je wel even reserveren.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: De Avenue
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue

The show continues

Betekent dit dat er de hele zomer geen shows zijn bij De Avenue? Zeker niet! Het is het team gelukt een supertof programma samen te stellen. Vooral nu de meeste theaters dicht zijn, is het wel zo fijn dat we alsnog kunnen genieten van leuke optredens, livemuziek en meer. Op elke zondag in de maanden juni en juli luister je hier naar jazz, ben je welkom voor een diner in kleine setting met musicalactrice Mariska van Kolck en nog meer dinnershows! Uiteraard houdt het team altijd rekening met de anderhalve meter afstand en worden de richtlijnen van het RIVM nageleefd.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Dit kun je verwachten

Vind jij het ook zo jammer dat het Breda Jazz Festival dit jaar niet doorging? Snappen we! Daarom staat Harry Kanters – pianist op dit mooie festival – in de maanden juni en juli elke zondag op het podium van De Avenue, om jou te verwennen met zijn muzikale talent. Als jij zin hebt in passend vermaak bij een heerlijk diner, staan er ook aanraders voor jou op de agenda. Bij het ‘Diner nu Burlesque’ waan je je in de wereld van de jaren vijftig en als je zin hebt in Nederlandstalige meezingers, prik je een vorkje mee tijdens de ‘Groeten uit Holland Dinnershow’.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Fotografie door www.koektrommelstudio.nl

Iedere dag is anders

Wat vindt het team van De Avenue van deze grote verandering? “Wij vinden het superleuk om voor de komende drie maanden een terras erbij te hebben. We hopen op deze manier het contact te behouden met onze gasten, tijdens de coronacrisis.”

Wat er anders is aan de Brasserie t.o.v. De Avenue? Bij De Avenue weten we bijna bij elk event precies hoe laat gasten komen en met hoeveel ze zijn, bij De Brasserie komen gasten spontaan op bezoek, wat natuurlijk een hele andere dimensie geeft aan onze werkdag. Wanneer we gasten ontvangen, op het terras of binnen kunnen we onze gasten verrassen met een diverse drank- en hapjeskaart.

Zo ben jij erbij!

Genieten van een hapje of drankje bij De Avenue POP-UP Brasserie? Leuk! Om zeker te zijn van een plekje, kun je via de website reserveren. Heb je zin in een heerlijk avondje uit? Check dan de agenda en reserveer voor een van je favoriete dinnershows. Of kies voor een vakantie in eigen stad bij De Avenue, want elke week staat een ander land centraal, wordt het menu erop aangepast en speelt er een passende film. Op je passport (stempelkaart) krijg je een stempel voor ieder land. Hier lees je er meer over. Veel plezier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Avenue. Meer over De Avenue ontdekken?

De Avenue theaters

Gesloten09:00 - 17:00 |19:00 - 22:00

Waterstraat 5, Breda

Bekijk meer:theaters

Lees ook:

Binnenkijken bij De Avenue: ‘Door alle details zie je goed wat dit gebouw vroeger was’

Dat statige pand aan de Waterstraat kent iedere Bredanaar wel als De Avenue. Maar hoe ziet dat er va...
De Avenue Breda

Wij gingen naar een dinnershow van De Avenue en vertellen wat jou te wachten staat

Hé jij! Het is weer eens tijd om Netflix uit te gooien, van je bank af te komen en lekker een avondj...

Evi en Jasper zeiden ‘Ja, ik wil trouwen bij De Avenue!’ en dit vonden ze ervan

De mooiste dag van je leven, beter nog: van jullie leven. Jullie trouwdag! Na het aanzoek droom je s...

adv.