Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé, dat is leuk! In Breda is dit weekend een kledingruil

Door Daphne Geelink 26 augustus 2020

Save the date: creatief bureau Goedzooi houdt vrijdag 28 augustus een kledingruil in Breda. Ideaal als je je eigen kleding beu bent en wel wat nieuwe items kunt gebruiken. Het evenement vindt plaats bij De Tussentijd, aan de Parade 14 in het centrum.

De kledingruil was eigenlijk eerder dit jaar, maar kon door de coronacrisis niet doorgaan. Met hier en daar wat aanpassingen heeft het evenement nu een nieuwe datum. De eerste inloop is van 19.15 tot 19.30 uur. Je kunt dan plaatsnemen aan een tafeltje waar je gezellig wat kunt drinken voordat het festijn losbarst.

Klerenbingo

Om 19.30 uur is er een klerenbingo waar jij kans maakt op leuke prijzen. Er lopen drie modellen in de gekste outfits over de ‘catwalk’: goed kijken of je iets kunt afstrepen van je bingokaart, hè? Kom je liever alleen langs om kleding te ruilen? Dan ben je vanaf 20.30 uur welkom.

Op zoek naar een nieuwe garderobe

Het kledingwalhalla opent om 20.30 uur de deuren. Vanaf dat moment kun jij op zoek naar een nieuwe garderobe! Uitgeruild? Dan reken je bij de kassa je kleding af met de ruilmunten die je bij binnenkomst ontvangt. Hoeveel ruilmunten je krijgt, hangt af van de waarde van jouw ingeleverde kleding.

Kosten

Je betaalt €3,- voor de kledingruil en dat is inclusief welkomstdrankje. Tickets bestel je van tevoren, net zoals het inleveren van kleding. Je overgebleven items mag je mee naar huis nemen óf doneert de organisatie aan een kringloop in de buurt. Meer informatie vind je op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Hé! De Ginnekenstraat is een nieuwe kledingwinkel rijker

Winkels komen en gaan in Breda. Dit gaat in een rap tempo, waardoor het voor sommigen niet meer bij ...
kay bloesem vintage

Kay verkoopt vintage kleding: ‘Zet mij maar neer in de allerlelijkste kringloop ooit’

De coronacrisis brengt voor velen een hoop veranderingen met zich mee. Zo ook voor Kay Verhagen (27)...
ingrid van ingar in winkel

Ingrid is eigenaresse van kledingzaak INGAR: ‘Ik wil het verschil maken in de wereld’

Een winkel waar alleen duurzame items verkocht worden: dat is INGAR aan de St. Annastraat. Eigenares...

adv.