Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Griezelen in Breda: dit kun je nog doen met Halloween

Door Sandra 22 oktober 2020

Nog heel even en het is weer Halloween, op 31 oktober om precies te zijn. De naam Halloween is afgeleid van het Engelse All Hollows Eve. De avond voor Allerheiligen (All Hollows) dus. Op 1 november worden de heiligen herdacht, de dag erna herdenkt men de doden (Allerzielen).

Door de coronamaatregelen zijn veel evenementen afgelast. Maar wat kun je nog wel doen om dit griezelfeest in Breda te vieren? Hieronder twee leuke tips voor een eng feestje. Griezel je mee? Uiteraard onder voorbehoud van aangescherpte coronamaatregelen, neem tevens de geldende maatregelen in acht en check van tevoren nogmaals of de evenementen doorgaan.

Griezelen in de bioscoop

Chassé Cinema vertoont op 31 oktober de engste film aller tijden! Stel je voor: je zit opgesloten in een huis met om je heen allemaal zombies. Klinkt als een scenario voor een griezelfilm, toch? Dat dachten de makers van ‘Night of the Living Dead‘ ook. Speciaal voor de engste avond van het jaar draait deze film nog een keer in de bioscoop. Alhoewel deze film al uit 1968 komt, sta je nog steeds doodsangsten uit tijdens het kijken. Wie durft? Tickets bestel je hier.

Een horrortocht door Breda

Op 30 en 31 oktober is er een heuse horrortocht door Breda. De namen van de wandelingen bezorgen je al rillingen. Je kunt vrijdag 30 oktober deelnemen aan ‘Meet me at the graveyard’. Iets met levend begraven worden en wraak van de doden. De dag erna heet de avond ‘Psycho Path’ waarbij opgenomen patiënten, isolaties en exorcisme voor een goede dosis spanning zorgen. Ook aan de kleine kinderen is gedacht met een speciaal kinderuurtje.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina, meer informatie wordt na aanmelding verstrekt.

Lees ook:

Wil je zien: 7 x toffe Halloween creaties van make-up artist Madycke

Alle heksenketels nog aan toe: we naderen Halloween! De 'gruwelijke' feestdag is voor student en fre...

Versier jij je huis voor Halloween? Deel foto’s met ons!

Krijg nou de kriebels: de tijd van pompoenen, spinnenwebben, zombies en snoepjes is nabij! Nog event...

Deze plekken mist Iris: ‘Hier eet je het lekkerst Aziatisch in Breda’

De beste plekken in Breda herken je door op sleeptouw genomen te worden. Door andere Bredanaars, wel...

Meer over

Doen Getipt

adv.