Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk! Street Jump Breda is weer geopend en dit kun je verwachten

Aangeboden door Street Jump Breda 17 juni 2020

Het duurde lang, maar het is eindelijk weer zover: Street Jump Breda is geopend! Vanwege de coronamaatregelen moest het trampolinepark tijdelijk de deuren sluiten. In de tussentijd is het enthousiaste team druk bezig geweest om te zorgen dat Street Jump Breda helemaal klaar is voor jouw bezoek. 

Goed om te weten: voorlopig is reserveren verplicht. Wil jij verzekerd zijn van een leuke jumpsessie? Leg je gewenste datum en tijd hier vast.

Lekker bewegen

Heb jij dankzij het vele thuiswerken veel stilgezeten? Of merk je dat de quarantainekilo’s langzaam in aantocht zijn? No worries, want tien minuutjes springen bij Street Jump Breda staat gelijk aan een halfuur hardlopen. Ideaal, toch?

Ook het team staat te springen

Pascal en Bart zijn maar wat blij dat Street Jump Breda weer open is. “Ons team staat zelf ook te springen om weer aan de slag te gaan! We hebben in de tussentijd niet stil gezeten en het park is helemaal schoon gemaakt. Ook hebben we een nieuwe sweater gekregen en zijn er wat aanpassingen in het Ninja Parcours gedaan. Kortom, we zijn klaar om er een mooie en sportieve zomer van te maken!”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Street Jump Breda
Foto: Street Jump Breda
Foto: Street Jump Breda
Foto: Street Jump Breda

Verschillende area’s

Tijdens jouw jumpsessie verveel je je niet, want de verschillende area’s zorgen ervoor dat jij overal je ogen uitkijkt. Terwijl jij je kuiten sterk springt, doe je toffe challenges in de Dunk Area, het Ninja Parkour, de Climbing Wall of een van de andere zalen.

Goed om te weten

Om te zorgen dat jij, maar ook andere Bredanaars, zo veilig en fijn mogelijk kunnen springen, heeft Street Jump Breda enkele maatregelen getroffen. Denk hierbij aan het volgende:

  • Er kan een maximaal aantal springers per uur de trampolines op. Het is heel fijn als je met zo min mogelijk begeleiders komt of zelfstandige kinderen alleen afzet
  • Jumpers vanaf 12 jaar en ouder moeten anderhalve meter afstand houden
  • Zorg dat je maximaal een kwartier voor jouw gereserveerde tijd in het park bent
  • Betaal het liefst vooraf óf ter plekke met pin
  • Let goed op de pijlen in het park om de goede routes aan te houden
  • Heb je klachten? Blijf dan thuis!
  • Meer informatie over de maatregelen lees je hier

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Street Jump Breda. Meer over Street Jump Breda ontdekken?

Street Jump Breda indoor speeltuinen

Donkerstraat 36, Teteringen

Bekijk meer:indoor speeltuinen

 

adv.