Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Herfstvakantie! 5 x leuke tips voor kids van Chassé Theater

Aangeboden door Chassé Theater 10 oktober 2019

Voelt het alsof de zomervakantie vorige week pas voorbij was of is het wat jou betreft hoog tijd dat je kids weer eens herfstvakantie hebben? Hoe je het ook wendt of keert: ze zijn weer een lekker weekje vrij en die tijd wil je zo leuk mogelijk invullen. Speciaal voor de herfstvakantie stelt Chassé Theater een programma vol plezier samen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Check het hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Première van Cinderella (5+)

Foto: Hans Gerritsen

Je hebt vast al weleens het sprookje Assepoester voorgelezen of misschien hebben jullie zelfs samen de film gekeken. Maar wat dacht je van het échte werk? Zondag 13 oktober gaat de voorstelling Cinderella, van De Stilte en Pianoduo Mephisto in première en daar kunnen jij en je kinderen bij zijn!

Meer informatie vind je hier:

Cinderella (5+)

Een meisje verliest tot haar grote verdriet haar moeder. Als haar vader trouwt met een gemene stiefm...

Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

Zwijnenstal (8+)

Foto: Sanne Peper

Geniet jij ook altijd zo van De Luizenmoeder? Dan hebben wij een leuke tip voor je kinderen én voor jou. Op 16 oktober staan Ilse Warringa en Rop Verheijen in het Chassé Theater voor de spannende voorstelling Zwijnenstal. Een vrolijk verhaal over de allerleukste boerderij met de allergelukkigste dieren. Maar dan verandert er opeens een hoop en moeten de dieren alles zelf doen. Hoe dat afloopt? Dat zien jullie tijdens de voorstelling!

Meer informatie vind je hier:

Zwijnenstal (8+)

Een spannende muzikale komedie over de allerbeste boerderij, met de aller-gelukkigste dieren ter wer...

Opa- & Omadag

Foto: Chassé Theater

K3 zong het al eerder: oma’s aan de top! En laten we ook de opa’s niet vergeten natuurlijk 😉 Op 18 oktober staat Chassé Theater volledig in het teken van alle lieve opa’s en oma’s die altijd weer klaarstaan voor hun kleinkinderen. De hele dag doen zij samen leuke dingen: spelletjes spelen, samen pannenkoeken eten, een van de films kijken… Klinkt goed, toch?

Meer informatie vind je hier:

Opa- & Omadag

Neem je opa en oma mee naar de Opa- & Omadag! Voor slechts € 6,15 (opa & oma betalen € 8,75) kun je ...

Checkpoint (8+)

Foto: SetVexy

Kunnen jullie wel wat spanning gebruiken in de herfstvakantie? Neem je kinderen dan mee naar Checkpoint. Rachel Rosier en haar testteam nemen de zaal mee in zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Voor iedereen zijn er veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers en dan gaat het van start. Spannend!

Meer informatie vind je hier:

Checkpoint (8+)

Na het grote succes van 2 jaar geleden komt Checkpoint Theater terug met de grootste, vetste en mees...

Herfstvakantie in Chassé Theater met Cinekid on Tour

Foto: Cinekid

Tijdens de herfstvakantie zijn er iedere dag voor alle leeftijden kinderfilms van Cinekid on Tour te zien. Koop kaartjes voor een van de films en jullie zijn de hele dag onder de pannen. Voor- en na de film gaan jullie aan de slag met drie multimediale installaties én knutselen uit de Makersdozen. Leuk!

Meer informatie vind je hier:

Cinekid

Hoera Herfstvakantie! Chassé Theater viert feest met iedere dag kinderfilm, Cinekid on Tour, verschi...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.