Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geef je geliefden een groot cadeau voor later: leg al je wensen vast in het gratis (!) Leefschrift

Aangeboden door Zuylen Uitvaartverzorging 8 januari 2020

Een wat zwaarder onderwerp dan je van ons gewend bent, maar daarom zeker niet minder belangrijk: je uitvaart. Grote kans dat je weleens nadenkt over welk liedje je daarbij wilt afspelen of dat je grapt over koffie met cake. Maar deel je al jouw gedachten wel? Grote kans van niet, en dat maakt het lastig voor de mensen in je omgeving. Daarom komt Zuylen Uitvaartverzorging met het Leefschrift.

Natuurlijk sta je liever stil bij het leven dan bij je uitvaart. Het is hopelijk nog zo’n ver-van-je-bed-show, dat je denkt: dat nadenken komt later wel. Toch is het belangrijk dat je dit op tijd doet. Het team van Zuylen hoort veel te vaak nabestaanden verzuchten: “We hebben geen idee hoe we de uitvaart moeten aanpakken en hoe de overledene het zélf zou willen.” Met het Leefschrift is dat verleden tijd.

Even wennen aan het idee

Stilstaan bij je afscheid hoeft niet altijd zwaar te zijn. Uiteraard is het even wennen, want het onderwerp is heftig. Maar de balans opmaken, daar is helemaal niets mis mee. Je doet het voor jezelf, maar ook echt voor je naasten. Neem hen de zorgen en stress uit handen, zodat zij ook kunnen rouwen.

Leg je wensen vast

Het Leefschrift is niet zomaar een notitieboekje waar je wat ideeën in schetst. Nee, het daagt je uit om stil te staan bij het leven dat je nú leidt. De lessen die je leert, de ervaringen die je wilt delen. Ook is er ruimte om je uitvaartwensen vast te leggen.

Je levensverhaal

Heb je – helaas – al weleens de uitvaart van een naaste georganiseerd? Dan was het voor jou waarschijnlijk een hectische periode. Je zit zelf vol verdriet en wilt ook zorgen voor een begrafenis of uitvaart die precies past bij de overledene. Een rustig proces zonder stress, dat gun je jouw vrienden en familie toch ook? Vul daarom het Leefschrift in, want hierin staat jouw levensverhaal centraal. Dat biedt mooie inspiratie voor jouw laatste afscheid. Misschien voelt het als een interview, maar dat is logisch: dat ís het ook een beetje. Je denkt na over gebeurtenissen en mooie momenten in je leven en schrijft deze op.

Vraag het Leefschrift aan

Je kunt het boekje in je eentje invullen, maar nog een beter idee is om het samen met je vrienden en familie te doen. Wedden dat jullie een hoop te bespreken hebben? Ga aan de slag! Je vraagt het Leefschrift gratis aan via Zuylen Uitvaartverzorging. Vul je gegevens in en je krijgt een exemplaar opgestuurd.


Meer over Zuylen Uitvaartverzorging ontdekken?

Zuylen Uitvaartverzorging uitvaartcentra

GeopendHele dag

Tuinzigtlaan 11, Breda

Bekijk meer:uitvaartcentra

Lees ook:

Zuylen

Dennis is uitvaartverzorger bij Zuylen: ‘Gaat niet bestaat niet’

Het is een heftige baan: uitvaartverzorger. Dennis Vrolijk doet het vol overgave bij Zuylen. "Een af...

Cora maakte bij Zuylen haar eigen uitvaart mee: ‘Kennissen dachten dat ik écht overleden was’

Aanwezig zijn op je eigen uitvaart: voor sommigen pure horror, voor anderen een droom. In maart dede...
Week van de Begraafplaats

Begraafpark Zuylen: niet alleen om afscheid te nemen

Wat gebeurt er eigenlijk met ons als we onder de grond liggen? Hoe diep is een graf? Wat voor kunsts...

 

adv.