Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Telefoon kapot? Wij regelen extra korting op je reparatie

Aangeboden door CallStars 2 januari 2020

Heb je een iets té gezellige avond gehad tijdens oud en nieuw en is daarbij je favoriete gadget verloren gegaan? Het is altijd pijnlijk als je telefoon het nieuwe jaar niet heeft gehaald. Herkenbaar? Wij verzachten de pijn graag een beetje. 

Grote kans dat je telefoon zo goed als vergroeid aan je hand is. Je onderhoudt hiermee sociale contacten, vindt in no time de weg en speelt er muziek op af. Kortom: het liefst wil je geen minuut zonder je digitale grote vriend leven. Dat snappen de repair guys van CallStars in Breda ook maar al te goed!

Geen minuut zonder elkaar

Stap in de auto of op je fiets en beweeg je zelf naar de Konijnenberg, waar de Bredase vestiging van CallStars zit. No worries: je wandelt hier gewoon binnen zonder afspraak. Zodra je hebt verteld waar je telefoon precies mee kampt, is het voor jou tijd om lekker achterover te leunen met een kopje koffie. Of misschien ga je nog wat werken aan de grote tafel. Ondertussen verlies je je dierbare smartphone geen moment uit het oog: het team repareert in de glazen CallStars Box.

Geen AliExpress-zooi

Heb je net de nieuwste iPhone bemachtigd of ben je erg gelukkig met jouw S10? Dan wil je niet naar huis gaan met een ‘gerepareerde’ telefoon, volgestopt met onderdelen van lage kwaliteit. Daarom werkt CallStars alleen met hoogwaardige materialen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Een van de repair guys aan het werk. Foto: indebuurt Breda

Je weet meteen wat het kost

Het is soms even slikken als je scherm aan diggelen ligt, je telefoon niet meer aangaat of je volumeknop het begeeft. ‘Wat gaat dat kosten?’, is een gedachte die vrijwel meteen door je hoofd gaat. Nou, op die vraag heb je heel snel antwoord. Als je even naar de website van CallStars gaat dan. Vul in wat aan de hand is met je digitale buddy, laat meteen even weten dat je komt (is niet verplicht) en je ziet direct wat het gaat kosten. Wel zo fijn.

10% korting op je reparatie

Kun je wel een klein geluksmomentje gebruiken na het kapotgaan van je telefoon? Regelen we voor je! Laat dit artikel zien bij de balie van Callstars (vóór de reparatie), dan ontvang je 10% korting op de kosten.


Meer over CallStars ontdekken?

CallStars telefoonwinkels

Geopend09:00 - 17:30

Konijnenberg 37, Breda

Bekijk meer:telefoonwinkels

adv.