Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rabobank investeert in clubs en verenigingen in Breda: zo kan jij meedoen

Aangeboden door Rabo Clubsupport 11 september 2020

Clubs en verenigingen in Breda zorgen dat de buurt sterker en beter wordt. Het zijn de plekken waar je samenkomt, elkaar leert kennen en waar je jezelf kunt zijn. Met Rabo ClubSupport wil Rabobank in hen investeren. Goed nieuws: de inschrijving voor 2020 is geopend!

Door te investeren met kennis, netwerk en financiële middelen wil de Rabobank clubs en verenigingen in Nederland sterker en toekomstbestendig maken. Dat kan op allerlei manieren, zo bewezen verschillende initiatieven uit de omgeving van Breda in 2019.

Duurzaamheid

De Halsterse Tennis Vereniging realiseerde met een bijdrage van Rabo ClubSupport zonnepanelen. De enthousiaste leden spelen graag het hele jaar door, waardoor de lampen vooral in de winter veel uren aan staan. Dankzij de zonnepanelen kan de vereniging duurzamer te werk gaan en het bespaarde geld weer steken in andere duurzaamheidsprojecten. Op die manier kunnen veel buurtbewoners op een duurzame manier genieten van hun favoriete sport. Superfijn!

Muzikale toevoeging

Ook op een andere plek in Brabant zijn ze blij met Rabo ClubSupport. In Den Bosch kon carnavalsvereniging Pompe & Verzuipe een repetitieruimte huren en een arrangeur in de arm nemen om bladmuziek te schrijven. Mét resultaat, want de vereniging eindigde als winnaar van het Kwèkfestijn 2019. De club ontstond uit een Bossche vriendengroep, die tegenwoordig meer dan 220 leden telt. Dankzij Rabo ClubSupport kan de vereniging een heel goedkoop lidmaatschap aanbieden voor alle Bosschenaren met een hart voor carnaval om hen op die manier nog meer verenigen.

Er kan nog veel meer

Maar met de hulp van de bank kan er nog veel meer, ook in Breda! Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen…

Schrijf jouw club of vereniging in!

Denk je nu: dat wil ik ook wel voor mijn cluppie? Dat kan! De inschrijving van Rabo ClubSupport voor 2020 is geopend. Let op: om mee te doen, moet jouw stichting of club klant zijn bij de Rabobank. Via jouw lokale Rabobank ontvang je een uitnodiging. Als je eenmaal staat ingeschreven, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. De bijdrage die je ontvangt is namelijk afhankelijk van het aantal stemmen. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je club of vereniging hier meteen in.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rabo Clubsupport. Meer over Rabo Clubsupport ontdekken?

Rabo Clubsupport


Gesloten09:00 - 18:00

adv.