Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Breda

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Breda. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek?

Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Ga schaatsen

Foto: Optisport Kunstijsbaan Breda

Niets is fijner dan schaatsen op een mooie weekenddag. Dat doe je gewoon bij Optisport Kunstijsbaan Breda. Dikke jas aan, handschoenen in de buurt en muts op je hoofd: klaar om te gaan! Na meerdere rondjes heb jij wel een zondagmiddagborrel verdiend, toch?

Bowlen bij Vier Hoog Breda

Foto: Unsplash

Trotseer je liever niet de kou? Trommel je vrienden dan op voor een gezellige borrel bij Vier Hoog Breda. Hier kun je bowlen, terwijl je geniet van een lekker drankje. Start jij het nieuwe jaar dry in style met FÏNLEY? Dat is een heerlijke, alcoholvrije frisdrank mét subtiel bittertje. Bestel bijvoorbeeld Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Ga lekker loungen

Foto: FÏNLEY

Wil je het liefst de gezelligheid opzoeken met je vrienden en familie, terwijl je start met dry january? Dan moet je bij Bobbi’s Bar zijn. Neem plaats aan een van de gezellige bartafels of leun achterover in een van de banken: hier zit je goed. Kies wat lekkere hapjes uit en zoek een fijn drankje. Ga deze maand voor dry en bestel er een FÏNLEY bij!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.