Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Breda

Aangeboden door FÏNLEY 28 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Breda. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Belcrum Wintermarkt 2019

christmas market
Foto ter illustratie: Pexels

De Speelhuislaan wordt op 14 en 15 december omgetoverd tot een sfeervol terrein met lichtjes en kraampjes. Zin in een gezellig middagje uit met vrienden en familie? Zet die datum dan alvast in je agenda!

Borrelen bij Parc

finley artikel 3
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Wil je je weekend goed afsluiten? Kom dan borrelen bij Parc op de Grote Markt. Tip: de zaak schenkt FÏNLEY, een verfrissende drank met een klein bittertje. Je kiest uit Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Neem daar ook gelijk een kaasplankje of kalfsbitterballen bij en je zondag is compleet.

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Shoppen voor de feestdagen

extra koopavonden in Breda
Foto: indebuurt Breda

De feestdagen komen eraan en dat betekent: cadeautjes inslaan voor je geliefden! Gelukkig is het iedere zondag koopzondag in Breda, dus je hebt tijd genoeg om iets leuks te scoren. De winkels zijn op zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.