Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Breda

Aangeboden door FÏNLEY 21 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Breda. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in november? Check dan dFÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Bezoek de Grote Kerk

grote kerk aanbiedingen
Foto: indebuurt Breda

De grote trots van Breda is niet te missen, maar ben je er ook weleens binnen geweest? Wij kunnen verklappen: het is zeker de moeite waard. Ideaal voor een informatieve zondagmiddag met familie of vrienden! Check de website voor de actuele openingstijden.

Bijzonder borrelen bij ZWART

finley
Foto: ©Yourlittleblackbook.me

Voor de meest bijzondere ervaring in Breda neem je je vrienden mee naar ZWART. Bij dit restaurant aan de Haven borrel je in het donker en word je bediend door blinde obers! Om je voor te bereiden op een aantal uur niks zien, doe je eerst een openingsspel in het bargedeelte.Tip: deze zaak schenkt ook FÏNLEY. Je kiest uit Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY.

Wandelen door het Mastbos

Foto: Richard Bakx

Naast shoppen en borrelen is zondag is ook de dag om even helemaal tot rust te komen. Dit kan in Breda natuurlijk perfect in het Mastbos. Maak een wandeling door het Markdal, verken de paadjes in het Mastbos of schiet dat perfecte Instagramkiekje met alle mooie kleuren die je nu in het bos vindt.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.