Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Evi en Jasper zeiden ‘Ja, ik wil trouwen bij De Avenue!’ en dit vonden ze ervan

Aangeboden door De Avenue 2 september 2019

De mooiste dag van je leven, beter nog: van jullie leven. Jullie trouwdag! Na het aanzoek droom je samen weg over die prachtige bruiloft, geheel in stijl. Maar dan slaat de stress toe, want hoe gaan jullie dit ooit regelen? Evi Mattijssen-Verplanke (27) en Jasper Verplanke-Mattijssen (26) pakten het goed aan: zij trouwden in mei 2019 bij De Avenue en vertellen hoe dit was.

“Wij hadden meerdere wensen voor onze bruiloft”, vertelt Evi. “Zoals zelf gekozen bier op tap, eigen dj’s en een sfeervolle, authentieke locatie. Dat was geen probleem: onze contactpersoon Eline was enorm persoonlijk betrokken, dacht met ons mee en gaf tips om er een echt feest van te maken. Hierdoor was alles mogelijk.”

Een bijzonder plekje in Breda

“Al vanaf het begin waren we verrast hoe warm, enthousiast en professioneel het personeel was”, vertelt Jasper. “Het is knap, want als je glas nét leeg was, stonden ze naast je voor een nieuw drankje. Zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Maar toch waren ze ook zeker ook in voor een gezellig praatje.”

Evi: “Het is echt een bijzonder plekje in Breda, met een eigen uitstraling en verhaal. Wij hadden alle ruimte om het feest in te richten naar eigen wens. Daardoor was voor ons het plannen van het feest en de avond heel bijzonder, ontspannen en uiteraard gewoon heel leuk!”

Tekst gaat verder onder de foto.

De Sociëteit. Foto: De Avenue
De Theaterzaal. Foto: De Avenue
Foto: De Avenue

Het is jullie feestje

Bij de bruiloft wil je niet vastzitten aan regels. Gelukkig zit je bij De Avenue goed: van een romantische ceremonie tot aan een knallend feest, het personeel denkt graag met je mee en zorgt dat het allemaal mogelijk is. Kies zelf tussen de twee unieke zalen, genaamd De Theaterzaal en De Sociëteit. Dromen jullie van een bruiloft in een ware balzaal? Dan is De Theaterzaal dé plek om het ja-woord te geven.

Kiezen jullie voor een intiem feestje? De Sociëteit is dé romantische plek met een chique gewelfd plafond, houten vloeren en een bijzondere oude bar. Hier vierden Evi en Jasper vierden hun feest. “De zaal was erg sfeervol, we voelden ons samen met onze gasten hier echt thuis. Hiervoor hoefden we niks toe te voegen of te regelen”, vertelt Jasper. “Het was van zichzelf al een bijzondere locatie met een eigen, authentieke sfeer.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: De Avenue
Foto: De Avenue | Koektrommel Studio
Foto: Stefan Sanders
Dit is de bovenzaal. Foto: www.koektrommelstudio.nl
Foto: De Avenue | Koektrommel Studio
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue
Foto: De Avenue

Alles voor een unieke bruiloft

Spelen jullie het allerliefst een eigen afspeellijst af tijdens de bruiloft? En willen jullie de ceremonie na het diner, of juist andersom? De bruiloft-experts van De Avenue staan voor jullie klaar om alles tot in de puntjes te regelen.

Uiteraard zijn zij ook tijdens de grote dag aanwezig om jullie te helpen, prangende vragen te beantwoorden en gasten de weg te wijzen. Wat jullie zelf nog moeten doen? De ringen om elkaars vingers schuiven en gezamenlijk proosten. Cheers!

De Avenue zelf ontdekken in bruidsfeer? Kom dan naar de Open Toptrouwlocatie Route op 22 september en ervaar het zelf. De Avenue opent dan haar deuren tussen 11.00 uur en 16.00 uur. De mensen van De Avenue zorgen voor een echte weddingvibe, zodat jullie perfect sfeer kunnen proeven.


Meer over De Avenue ontdekken?

De Avenue theaters

Geopend13:00 - 22:00

Waterstraat 5, Breda

Bekijk meer:theaters

adv.