Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier beleeft je kind een onvergetelijk kinderfeestje

Aangeboden door Escaping Breda 14 maart 2019

De verjaardag van je kleine spruit brengt een hoop geregel met zich mee. Je moet een cadeautje vinden dat je kind nog níet heeft en de traktatie moet niet alleen gezond zijn, maar ook een lust voor het oog. Om nog maar te zwijgen over het kinderfeestje. Want daarmee maak je pas écht indruk. Escaping Breda is dé plek om een kinderfeestje te geven en dit is waarom.

Een escape room, is dat niet een beetje spannend voor kinderen? “Nee hoor”, vertelt Marc Bergers, eigenaar van Escaping Breda. “De escape room ‘Let’s Rob The Bank’ draait om het overvallen van een bank. Dat is voor jong en oud een spannende ervaring. Vanaf 9 jaar kunnen kinderen al een escape room spelen. We raden het wel aan om één volwassene mee te laten spelen bij kinderen onder 14 jaar.”

Ondanks dat het spel ook voor volwassenen is, is de escape room niet te moeilijk voor kinderen. “Kinderen blijken vaak beter in escape rooms dan volwassenen, omdat ze onbevangen denken en niet bang zijn om een foutje te maken”, legt Marc uit.

Let’s Rob The Bank

In Let’s Rob The Bank overval je samen met de andere spelers en je partner Jack de AMT Bank. In het kantoor van de bankdirecteur liggen de creditcards van de rijkste klanten van de bank. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten op afstand houden. Come on and let’s rob the bank!

escaping breda
Foto: indebuurt Breda

Middagvullend programma

De groep bestaat uit maximaal zeven personen. Iedere 45 minuten kan er al een nieuwe groep starten. Er kan een middagvullend programma van worden gemaakt: in het boardgame café kunnen de kinderen voor én na het spelen van de escape room meer dan vijftig verschillende spellen uitproberen.

Bij een kinderfeestje mag je gewoon je eigen taart of traktatie meenemen naar het café. Ook leuk: als je vooraf een cadeautje brengt voor de jarige, zorgen de medewerkers van Escaping Breda ervoor dat het in het spel wordt verstopt.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik op de oranje button hieronder.

Lees ook:

Escaping Breda

Nieuw: spannende escape rooms en ouderwetse bordspellen bij Escaping Breda

De Boschstraat wordt steeds leuker! Onlangs opende Escaping daar namelijk haar vierde vestiging. Bij...

Meer over Escaping Breda ontdekken?

Escaping Breda entertainment

Boschstraat 112-116, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.