Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eindelijk doen waar je van droomt: hier volg je een Bob Ross-workshop of leer je Japans

Aangeboden door Volksuniversiteit Breda 6 augustus 2020

Heb je de afgelopen maanden flink nagedacht over wat jij écht graag wilt leren? Misschien wil je al jarenlang de schilder in jou ontdekken, droom je ervan om vloeiend Spaans te spreken of mag jouw huis net zo overzichtelijk zijn als dat van Marie Kondo. Volksuniversiteit Breda biedt dit jaar ontzettend gave cursussen aan die jou laten ontspannen, ontwikkelen en leren.

Ga even back to basic: wat vind je echt leuk en waar word je het meest blij van? De kans is groot dat je klaar bent met al die schermen om je heen en dat je popelt om iets met je handen te doen. Daarom ontwikkelde Volksuniversiteit Breda diverse cursussen in interessante thema’s, gegeven door docenten uit onze regio.

Lekker creatief

Lijkt het jou wat om te kunnen schilderen als Bob Ross? Volg samen met je vrienden, collega’s of familie een workshop van drie uur. In die tijd leer je Bobs betoverende technieken en daarna loop je fluitend de deur uit met jouw eigen kunstwerk. Houd je meer van kunst kijken dan kunst maken? Volksuniversiteit Breda biedt meerdere cursussen aan over kunst en cultuur, waarin je alles leert over de kunstenaars van jouw keuze. Zo worden museumbezoekjes in het vervolg nog interessanter.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Volksuniversiteit Breda

Ga internationaal

Of het nu handig is voor je werk, je tijdelijk in het buitenland woont of het je persoonlijke interesse is: een taal leren is nooit weg. Van Spaans tot Chinees en van Turks tot Engels, je leert de taal spreken in kleine groepen, op een laagdrempelige manier. En er is nog veel meer mogelijk! Wil je je aansluiten bij een kookclub, bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling of je fotografiekwaliteiten naar een hoger niveau tillen? Hier vind je het gehele programma.

Goed om te weten

Op de hoogte blijven over de cursussen en workshops van Volksuniversiteit Breda? De nieuwsbrief staat boordevol interessante weetjes en updates. Schrijf je hiervoor in via de oranje button hieronder. Geef je zelf een interessante workshop of cursus? Neem contact op voor een samenwerking! Tot slot: alle maatregelen omtrent corona worden nageleefd. Kan een cursus hierdoor onverhoopt toch niet doorgaan? Je kunt het altijd digitaal afmaken of de cursus op een later moment volgen, zodra de situatie weer normaal is.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Volksuniversiteit Breda. Meer over Volksuniversiteit Breda ontdekken?

Volksuniversiteit Breda opleidingen

Vandaag gesloten

Molenstraat 6, Breda

Bekijk meer:opleidingen

adv.