Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe heel december mee met deze Bredase quiz: ‘Lockdown of niet, het wordt gezellig’

Door Daena Solak 29 november 2020

De decembermaand ziet er vooralsnog onzeker uit. Maar, één ding staat vast: Breda probeert er het beste van te maken! De populaire quiz – Baas van Breda – komt namelijk weer terug. Ditmaal geheel in kerstthema én ook nog eens op een veilige manier. 

De stadsquiz trok eerder in april ruim 7.000 deelnemers. Na afloop waren de reacties onwijs goed. ”Ik ben kapot van al die vragen en opdrachten, maar wat hebben we een lol gehad”, liet een van de deelnemers weten. Tijdens deze editie gaan de teams thuis de strijd met elkaar aan.

Baas van Breda adventskalender

De quiz start op 1 december met een online adventskalender. Iedere dag open je een vakje waarna je een video te zien krijgt. Hierin krijgt je team van een Bredanaar een opdracht, moeilijke vraag of challenge. Hiermee verdien je punten. Benieuwd welke Bredanaars dat zijn? ”Dat is nog geheim. Ga er maar vanuit dat het regelmatig spectaculair en hilarisch wordt”, vertelt initiatiefnemer Martijn Schraven.

Maand vol plezier!

De adventskalenderopdrachten voltooi je in je eigen tijd, maar op 5 en 18 december organiseert Quiz’m tussendoor voor de teams een live-evenement. Ietwat later in de maand – op 24 december – krijgen de deelnemers ook nog een cadeau mee: een kerstpakket voor de feestdagen! De ontknoping vindt plaats op 30 december. Op die dag kondigt de organisatie de Eindbaas van Breda 2020 aan. Organisator Pien Rosmalen heeft er in ieder geval zin in. ”Lockdown of niet, dit wordt de gezelligste decembermaand ooit. Juist nu is het belangrijk dat we verbondenheid voelen en samen iets positiefs en leuks beleven”, aldus Pien.

Meedoen?

Heb jij al helemaal zin om mee te doen aan de quiz? Je kunt je nu inschrijven! Dit doe je via deze website.

Lees ook:

prinsenbeek

Tromgeroffel! Dit vinden jullie de mooiste dorpen in de omgeving van Breda

Breda is de Parel van het Zuiden, dat weten we allemaal. Toch is er veel meer te zien in de regio. W...
soepbar piek

Pien begon haar eigen soepbar in Breda: ‘Ik ben zelf niet zo’n grote soepliefhebber’

Gezond fastfood verkopen en een werkplek bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt: dat was...

Wát zeg je me nou?! 5 x exotische dieren die een ommetje maakten door Breda

In Breda bewonder je genoeg prachtige dieren. Je vindt hier rondrennende honden in het park, slapend...

Meer over

Doen Getipt

adv.