Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: tijdens deze workshop in Breda leer jij thuis zelf je favo cocktail te maken

Aangeboden door Bobby’s Boat 24 juni 2020

Tot in de nachtelijke uurtjes in de stad vertoeven is er de komende maanden helaas wat minder vaak bij. Betekent dit dat je dan geen overheerlijke cocktails kunt drinken voorlopig? Zeker niet! Sterker nog, wij vonden iets heel tofs waarbij jij thuis, met vrienden óf op je werk de lekkerste cocktails leert maken.

Heb je een vrijgezellenfeestje, verjaardagsparty, wil je na al die maanden thuiswerken iets leuks doen met collega’s of zet je graag een van je vrienden in het zonnetje? Bobby’s Boat komt met toffe cocktailworkshops naar jullie toe!

Bobby’s cocktailexperts

De cocktailexperts van Bobby’s Boat leren jou alle fijne bereidingstechnieken, de ins and outs over ingrediënten en meer. Natuurlijk mag jij daarna aan de slag met jouw eigen topcocktail 😉 Wil jij jouw favo drankje leren bereiden vanuit de gele bus? Ook dat is mogelijk!

Een hapje mag niet missen

Al dat opletten, shaken en drinken maakt… hongerig! De workshop duurt totaal een uur of twee. Daarom is het lekker om naast de cocktails ook nog te genieten van een cocktailplankje met vijf smaakvolle tapasgerechtjes. Klinkt goed, toch?

Tekst gaat verder onder de foto.

Bobby's Boat
Foto: Bobby’s Boat

Dit krijg je

Voor €25,- per persoon (en €30,-inclusief hapjes) krijg je het volgende tijdens je cocktailworkshop at home of op je werk:

  • Alle benodigdheden voor de workshop
  • Twee verschillende cocktails om lekker te proeven
  • Een shotje
  • Je zelfgemaakte cocktail
  • Een cocktailexpert die jou haarfijn komt uitleggen hoe jij jouw favoriete cocktail maakt
  • Indien gewenst: hapjes; het cocktailplankje bestaat uit een portie kaasblokjes met mosterd-dillesaus, olijven en chorizo. Altijd passend bij de cocktails!
  • 20 procent korting op je volgende rekening bij een van de vijf Bobby’s Boat of Bobby’s Bar vestigingen

Goed om te weten

Kan jij niet wachten om lekker te gaan shaken? Snappen we! De cocktailworkshop is te boeken op reservering en beschikbaar vanaf acht personen. Extra fijn: het is zeven dagen per week mogelijk. Dus misschien hak jij de week graag op woensdag goed doormidden of besluiten jij en je collega’s om de maandag extra lekker af te trappen met een workshop. Ideeën genoeg 😉 Binnen Breda betaal je €10,- reiskosten, buiten de stad komt hier €0,50 per kilometer bij. Niet alleen in de regio Breda kun je hiervan gebruikmaken, ook in regio van Eindhoven, Helmond en Den Bosch is het mogelijk!

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: De Vaste Clique

Liever achterover leunen? Laat het over aan de expert!

We kunnen ons ook voorstellen dat je denkt: ja hallo, leuk die cocktails, maar ik wil heerlijk relaxen en proeven. Uiteraard is ook daar aan gedacht bij Bobby’s Boat! Laat dan de unieke Bobby’s On The Road cocktailbus bij je langskomen! 2 uur genieten van je eigen prive-cocktailbar! Leun lekker achterover terwijl de bartenders jouw favo drankjes klaarmaken. Naast cocktails en gin tonics kun je ook kiezen om bier, fris en wijn toe te voegen aan de kaart. En uiteraard is de middag of avond pas écht perfect met wat heerlijke hapjes erbij. Bobby’s got your back! 

Mail naar [email protected] of kijk op www.bobbys-bar.nl voor boekingen of meer info!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bobby’s Boat. Meer over Bobby’s Boat ontdekken?

Bobby’s Boat cocktailbars

Geopend15:00 - 02:00

Kraanstraat 7, Breda

Bekijk meer:cocktailbars

 

adv.