Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een uitvaartverzorger die écht de tijd neemt: ontmoet de familie Van Gemert

Aangeboden door Uitvaartverzorging Van Gemert 2 juli 2019

Geen vrolijk onderwerp: je uitvaart regelen. Toch is het verstandig om op z’n minst na te denken over wat je het liefst wilt. Begraven? Cremeren? Thuis opgebaard worden? Wat je ook wilt, bij Uitvaartverzorging Van Gemert krijg je de juiste ondersteuning.

Al drie generaties lang zet de familie van Gemert zich in om iedere uitvaart op maat te maken. Samen met zijn zoons Owen en Quinten zet Arno van Gemert zich iedere dag weerleveren zij persoonlijke service en nemen zij

Een kijkje nemen bij Uitvaartverzorging Van Gemert

Het regelen van je uitvaart: daar doe je liever niet al te lang over, toch? Goed om te weten dat je bij Uitvaartverzorging Van Gemert alles onder één dak hebt. Vind je het lastig om je hier iets bij voor te stellen? Geen probleem, maak een afspraak om vrijblijvend eens het uitvaartcentrum met eigen ogen te bekijken.

Tekst gaat verder onder de foto.

Uitvaartverzorging Van Gemert
Foto: indebuurt Breda

Alles onder één dak

Uitvaartverzorging Van Gemert regelt alles voor je: ze hebben zelf een fijne aula en een bijpassende koffieruimte. Drukwerk, zoals rouwkaarten en uitnodigingen laat je bij Van Gemert drukken. Scheelt weer extra geregel voor jou of je nabestaanden. Wel zo fijn!

Ook is er bij Uitvaartverzorging Van Gemert altijd meer dan genoeg tijd en ruimte voor een mooi afscheid. “We doen niet meer dan twee diensten per dag, zodat nabestaanden ruim de tijd hebben om afscheid te nemen. En als mensen op zondag de dienst willen houden, is dat ook hartstikke prima”, vertelt Arno ons tijdens een interview.


Meer over Uitvaartverzorging Van Gemert ontdekken?

Uitvaartverzorging Van Gemert uitvaartcentra

Heuvelstraat 181, Breda

Bekijk meer:uitvaartcentra

adv.