Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is de status van Bredase evenementen en festivals in 2021

Door Daena Solak 8 januari 2021

In het jaar 2020 gingen veel evenementen aan onze neus voorbij vanwege het coronavirus. Ook in 2021 weten we nog niet hoe de bui hangt wat betreft de feesten en partijen. We zetten voor jou op een rij wat de huidige status is van verschillende Bredase evenementen. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Breda Jazz Festival

Status: nog onbekend

Breda Jazz Festival zag er in 2020 ietwat anders uit dan normaal. De organisatie zette namelijk een online programma in elkaar. Vooralsnog gaat de vijftigste editie van het Bredase festival van start op 13 mei 2021. Hoe Breda Jazz Festival er dit jaar precies uitziet, is nog even afwachten. ”Daar hopen we binnenkort meer over te kunnen zeggen”, laat een woordvoerster weten. Houd voor verdere updates de Facebookpagina in de gaten.

Hop on Hop off Festival

hop on hop off
Foto: indebuurt Breda

Status: gaat voorlopig door

Het grootste speciaalbier en foodtruckfestival van de Benelux is weer onderweg. Het Hop on Hop off Festival vindt plaats op 9, 10 en 11 april 2021, als de regels het op dat moment toelaten. ”Het evenement is aangemeld bij de gemeente Breda, maar er valt nog niets definitief te zeggen over de komende maanden”, zegt een woordvoerder van het festival. Voor meer informatie ga je naar deze website.

Carnaval

Foto: indebuurt Breda

Status: gaat aangepast door

Stichting Kielegat liet in oktober 2020 weten dat carnaval in 2021 binnen de geldende maatregelen doorgaat. De organisatie heeft inmiddels een volledig alternatief carnavalsprogramma op de planning staan van vrijdag 12 februari tot en met dinsdag 16 februari. Het precieze programma wordt in de aanloop naar carnaval bekendgemaakt.

De Tranen van Van Cooth

Geplaatst door De Tranen van van Cooth op Woensdag 29 augustus 2018

Status: nog onbekend

”Op dit moment is alles heel onzeker en weten wij niet of De Tranen van Van Cooth in 2021 doorgaat in de huidige vorm”, vertelt een woordvoerster. De organisatie bekijkt momenteel wat mogelijk is en kan nog niet garanderen dat het überhaupt doorgaat. Houd voor meer informatie de Facebookpagina in de gaten.

538 Koningsdag

koningsdag breda
Foto: indebuurt Breda

Status: nog onbekend

Een biertje drinken op Wim-Lex: gaat het dit jaar gebeuren? De organisatie van 538 Koningsdag laat weten dat de verjaardag van onze koning wederom groots gevierd gaat worden. Hoe dit er precies uitziet, is nog niet duidelijk. Op dit moment worden alle mogelijkheden onderzocht.

Bredase Singelloop

singelloop 2019
Foto: indebuurt Breda

Status: gaat voorlopig door

De Bredase Singelloop hoopt op 3 oktober 2021 de 35e editie te houden. De jubileumeditie had in 2020 moeten plaatsvinden, maar deze kon helaas niet doorgaan. Houd de Facebookpagina in de gaten voor verdere updates.

Breda Live

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en op naar een beter 2021!! 🧡

Geplaatst door Breda Live op Donderdag 24 december 2020

Status: nog onbekend

Breda Live moest in 2020 helaas worden afgelast. Maar, de organisatie hoopt dat de editie in 2021 op 9 en 10 juli gewoon door kan gaan. ”Dit hangt echter af van de overheid en de op dat moment geldende maatregelen”, zegt een woordvoerster van Breda Live.

Lees ook:

5 x hier snappen mensen van buiten Breda NIETS van

Wat voor ons Bredanaars héél normaal is, kan voor mensen buiten de stad veel vraagtekens oproepen. W...

Bredase YouTuber en acteur Sam gaat zijn droom achterna: ‘Ik ga het gewoon doen’

Als zesjarig mannetje stond hij al op de planken in een Engelstalige uitvoering van Oliver Twist en ...
station breda

Hoe zit dat? Alle bankjes op station Breda zijn verdwenen

Je gooit je fiets in de rekken bij het station en haast je naar de trein die over een minuut vertrek...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.