Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Raven Hengelsport verhuist naar een nieuwe plek én geeft 20% korting

Aangeboden door Raven Hengelsport Rijen 28 februari 2020

De grootste hengelsportzaak in de omgeving verhuist! Raven Hengelsport opent de deuren op zaterdag 29 februari aan de Mary Zeldenrustlaan 20a in Rijen. Vanuit de nieuwe winkel kan het team jou nog beter helpen met al je wensen. En we kunnen verklappen: vanbinnen verandert een hoop. Kijk je mee?

We spreken Robin, filiaalleider van Raven Hengelsport. “Vissen is een hobby, vissen is leuk en wij vinden dat je vissen moet beleven. Ook in onze winkel! Bij Raven Hengelsport staat de klant centraal en in al onze winkels in AlmeloLelystad, Rijen en Steenwijk zie je dat terugkomen. Je kunt producten voelen, ruiken en proeven en krijgt na een bezoekje aan een van onze winkels direct zin om te vissen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Raven Hengelsport131968

1.250 m2 passie, plezier en kennis

Houd je middag maar vrij, want de nieuwe winkel beslaat wel 1250 vierkante meter. Zoek je een nieuwe karpertent, een andere vismolen, een fijne visstoel, aas of voer? Slim om dan even naar de Mary Zeldenrustlaan te gaan! Het ervaren personeel, bestaande uit Robin, Ad, Rik, Ruben en Roland, staat voor je klaar. Deze enthousiaste vissers zijn regelmatig aan de waterkant te vinden en weten jou dus altijd perfect te helpen. Heb je vragen, kom je ergens niet uit of deel je gewoon graag je passie? Dan zit je hier goed.

Paradijs voor vissers

Alle kennis die Raven Hengelsport jarenlang heeft opgedaan in Tilburg komt samen in het nieuwe pand in Rijen. Zo zijn alle sportvissers uit het zuiden van Nederland én België hier op de goede plek. De ruim opgezette winkel is – dankzij het ruime aanbod – een paradijs voor vissers.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto: Raven Hengelsport
Foto: Raven Hengelsport

Korting

Je bent altijd welkom om eens goed rond te kijken en het team te feliciteren met de nieuwe zaak. Geniet van een bakje koffie en geef je ogen de kost in het grote assortiment. En als je dan toch bezig bent… op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart profiteer je van 20% korting op vrijwel alles. Je weet waar je moet zijn!


Meer over Raven Hengelsport Rijen ontdekken?

Raven Hengelsport Rijen sport en bewegen

Gesloten10:00 - 17:30

Mary Zeldenrustlaan 20 , Rijen

Bekijk meer:sport en bewegen

 

 

adv.