Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Optisport Kunstijsbaan Breda gaat weer open en op deze dag schaatst je het goedkoopst

Aangeboden door Optisport Kunstijsbaan Breda 8 oktober 2019

De temperaturen dalen misschien alweer wat sneller dan we willen en iedere dag gaat de zon wat eerder onder. Het is herfst! En welke activiteit past perfect bij het koudere weer? Je raadt het al: schaatsen! Optisport Kunstijsbaan Breda opent vanaf 12 oktober de deuren voor alle recreatieve én fanatieke schaatsers en dat doen ze met een hele leuke actie.

Wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Wachten tot het natuurijs ein-de-lijk dik genoeg is of tot het niet meer regent? Daar is een makkelijke oplossing voor: ga gewoon lekker schaatsen bij Optisport Kunstijsbaan Breda. Kun je gewoon het ijs op wanneer je wilt!

Schaatsen voor €1,- en meer

Om het schaatsseizoen warm welkom te heten heeft de ijsbaan iets leuks in petto. Op 12 oktober betaal je maar €1,- entree. Even omgerekend: dat is minder dan een half biertje. Daar kun je het niet voor laten, toch? Van 13 oktober tot en met zondag 20 oktober geldt de actie Bring a Friend. Als jij en je BFF, buurman of collega tussen 10.30 tot 11.30 uur binnenlopen, betaalt maar een van jullie entree voor de rest van de dag.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Optisport Kunstijsbaan Breda

Lekker nieuw

De ijsbaan was een klein halfjaar gesloten en in die tijd is het team van Optisport Kunstijsbaan Breda hard aan de slag gegaan om veel te vernieuwen. Zo liggen overal nieuwe, mooie matten (dat loopt wat lekkerder, ook op schaatsen 😉 ), zijn de binnen- en buitenbaan nu los van elkaar te regelen en is de hal weer gezellig aangekleed om de goede sfeer nog beter tot z’n recht te laten komen. Het wordt niet voor niets de warmste schaatsbaan van Nederland genoemd!

Dit is er te doen

Of je nu het liefst een rustig rondje rijdt, je kids voor het eerst op het ijs zet óf juist op hoog niveau schaatst: er is genoeg te doen! Zo is mascotte Wus de walrus regelmatig van de partij om de allerkleinsten te vermaken. Is er iemand jarig? Vier het kinderfeestje op het ijs. Ook de verenigingen, ijshockeyteams en baanselecties trainen weer op vaste tijden. Kortom: er is meer dan genoeg te zien!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

We namen alvast een kijkje. Zoals je ziet, ligt het ijs er prachtig bij! Foto: indebuurt Breda
Wus en de andere mascottes. Foto: indebuurt Breda

Koek, zopie en een goede portie stamppot

Natuurlijk is de ijsbaan lekker koud, toch warm je bij Optisport Kunstijsbaan Breda lekker snel op. Dankzij de winterse buffetten met stamppot en snert warm jij jezelf snel weer op. Ook de gezellige aankleding met houten huisjes geeft je de feeling alsof je in een winterwonderland bent gestapt. Even uitrusten? Geniet van een warme chocolademelk of een broodje worst bij Schaatscafé ’t Wakske, Koffiecorner ’t Klûnhoekske of Koek & Zopie de Scheve Schaats.

Zie jij het wel zitten om samen met je vrienden, collega’s of familie een dagje in winterwonderland door te brengen? Doe je schaatsen aan, speel curling of kies voor verschillende ijsspelen. Na het strijden in de kou genieten jullie van een welverdiende maaltijd in de vorm van een winters buffet met stamppot en snert. Wedden dat je daar zin in hebt?


Meer over Optisport Kunstijsbaan Breda ontdekken?

Optisport Kunstijsbaan Breda sportcentra

Gesloten10:00 - 14:45

Terheijdenseweg 506, Breda

Bekijk meer:sportcentra

 

adv.