Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Bredase Silent Muziekbingo komt naar jou toe: zo zit het in elkaar

Door Daena Solak 19 december 2020

Zet je koptelefoon op en laat de drankjes maar vloeien tijdens de volgende editie van de Silent Muziekbingo op zondag 27 december. Het evenement is dit keer niet op de Havermarkt, maar vanaf je eigen bank. Nog eventjes wachten en het is tijd voor de Online Muziekbingo in kerststijl!

De feestdagen zien er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. We hoeven niet uit te kijken naar gezellige kerstmarkten en uitgebreide kerstdiners. Hoe leuk is het dat Breda dan toch nog met toffe initiatieven komt rond de kerst?

Live uitzending

Het evenement wordt op 27 december van 20.30 tot 23.00 uur live uitgezonden vanuit theater De Avenue. Dj Ser-v is er net als de voorgaande editie bij om de deuntjes te verzorgen. De presentatie ligt in handen van Antonia in the Building.

Hoe werkt het?

Tijdens de interactieve show heb je alleen het volgende nodig: een computer met webcam, internetverbinding en een gelukspen! Het spel bestaat uit twee rondes waarin de grootste kerstklassiekers voorbijkomen. Je ontvangt voor beide rondes een digitale bingokaart waar 24 muzieknummers op staan. Vervolgens is het een kwestie van afstrepen en ”bingo” roepen.

Meedoen?

Tickets zijn nu beschikbaar en bestel je via deze website. Hier kun je ook terecht voor meer informatie, net als op de Facebookpagina van het evenement.

Lees ook:

Ayla en Esra

Ayla en Esra over hun taboedoorbrekende podcast: ‘Dit blijft meestal achter gesloten deuren’

Intimiteit, menstruatie en seksueel misbruik zijn een aantal van de onderwerpen die Ayla (25) en Esr...

[VIDEO] Appeltje eitje! Zo doe je mee aan de kerstkaartenactie voor Bredase ouderen

Niemand wil de feestdagen alleen doorbrengen, maar voor veel Bredase ouderen is dit de harde realite...

Op de slee naar school en meer: 9 x Bredase sneeuwpret in vroegere tijden

Schaatsen in de straten en sneeuwballengevechten met de buren: dat klinkt leuk, vind je niet? Grote ...

Meer over

Doen

adv.