Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de adrenalinejunkies: hier kun je speeddaten in een escape room

Aangeboden door Escaping Breda 2 februari 2020

Heel Breda staat op vrijdag 14 februari in het teken van de liefde. Niet alleen voor de koppels die lang samen zijn, maar ook voor de singles die op zoek zijn naar een nieuwe vlam. Bij Escaping Breda ga je speeddaten, om daarna met jouw match de escape room in te duiken. Wij vertellen meer…

Zorg maar dat je een kei wordt in ontsnappen, want eenmaal met de man of vrouw van je dromen in zo’n escape room beland, wil jij je van je beste kant laten zien. Maar zover is het nog niet…

Vier minuten per speeddate

Om het aanbod aan singles te ontdekken, gaan jullie eerst speeddaten in het gezellige cafégedeelte van Escaping Breda. Je hebt bijna geen kans op awkward stiltes, want per date heb je maar vier minuten om elkaar beter te leren kennen. Kruis op je matchkaart aan wie je nog eens zou willen spreken en lever het in bij de bar: hopen dat jouw favoriet ook een goede keus maakt.

Tekst gaat verder onder de foto.

escaping breda
Foto: indebuurt Breda

Het donker in

Tijdens een korte pauze gaan de Cupido’s hulpjes voor je aan de slag. Hierbij komen zoveel mogelijk wederzijdse matches bij elkaar in een escape room. Geen matches? Dan kom je bij andere leuke vrijgezellen terecht. In een groep van vier tot zes singles gaan jullie samen de uitdaging aan in een van de kamers. Zie je direct hoe de rest reageert op stress en tijdsdruk ;).

Breek het ijs met een spelletje

Nadat je flink indruk hebt gemaakt op je date en de andere vrijgezellen, kom je weer uit de escape room. Tijd om te borrelen! Regel wat één-op-één tijd met je match aan een klein tafeltje of kies voor een gezellig spel met de rest van de groep. Er is keuze genoeg in de spellenkast! Het is helemaal aan jou hoe je de toffe avond afrondt, maar dankzij alle lekkere hapjes en drankjes wordt het in ieder geval een succes. Houd je er vervolgdate, mooie vriendschap of misschien wel relatie aan over? Laat ons dat dan vooral even weten!

Meedoen? Voor €35,- p.p. zit je de hele avond gebakken, want daar zit het speeddaten, de toegang tot een escape room, drie drankmuntjes en diverse snacks bij inbegrepen. Nu maar hopen dat jouw match onbetaalbaar is. Check de website voor meer informatie. Enthousiast geworden? Schrijf je in via deze link en zorg dat je vrijdag 14 februari om 18.45 uur bij Escaping Breda op de stoep staat. Let op: vol is vol. Veel plezier!

Lees ook:

Sensatie! Wij probeerden te ontsnappen bij Escaping Breda (en geven tickets weg)

De meesten hebben het weleens gedaan: ontsnappen uit een escape room. We kunnen je vertellen, onze r...

Sam werkt bij Escaping Breda: ‘Bezoekers gooiden het hele bureau ondersteboven’

Escape rooms. De één heeft er al zo'n veertig uitgespeeld, de ander ooit eenmalig tijdens een vrijge...
Escaping Breda

Nieuw: spannende escape rooms en ouderwetse bordspellen bij Escaping Breda

De Boschstraat wordt steeds leuker! Onlangs opende Escaping daar namelijk haar vierde vestiging. Bij...

Meer over Escaping Breda ontdekken?

Escaping Breda entertainment

Boschstraat 112-116, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.