Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brrr… de koude dagen komen eraan! 5 x leuke herfstuitjes in Breda

Door Nikki Pommer 19 september 2020

Het blad valt van de bomen, de wind wordt strenger en er zijn regenbuien in overvloed: de herfst is weer in ons land! Het bourgondische Breda wordt gekoppeld aan oneindige gezelligheid, dus denk maar niet dat onze stad alleen gezellig is vanwege de terrassen in het voorjaar en de zomer. Ook in andere seizoenen biedt Breda genoeg leuke activiteiten om te ondernemen!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Klimmen en apenkooien

Foto: gastredacteur Sandra

In maart 2020 opende Kabonk: een nieuw speelparadijs in Breepark. Kabonk is het hoogste speelparadijs van Europa met maar liefst tweehonderd meter aan glijbanen en zeven verdiepingen aan speeltoestellen. Wij zijn er natuurlijk met alle nieuwsgierigheid op afgegaan om dit paradijs te testen. Benieuw naar wat wij ervan vonden? Lees hier het artikel  terug. Kabonk leent zich perfect voor een dagje weg met de familie, want om het speelparadijs heen vind je een bioscoop, restaurants, een pannenkoekenhuis en een escape room.


Meer over Kabonk ontdekken?

Kabonk indoor speeltuinen

Bavelseparklaan 8, Breda

Bekijk meer:indoor speeltuinen

PS4 of Xbox zat? Beproef je geluk bij een gamehal!

Foto: indebuurt Breda

Kun je de muren thuis niet meer verdragen, maar heb je wel zin in een potje Mario Kart? In 2020 mochten we in Breda Gamestate verwelkomen. Gamestate vind je op de Grote Markt schuin tegenover ’t Hart. Een arcadehal waar je games zoals Mario Kart kan spelen, maar ook kan genieten van een potje basketbal of airhockey. Een perfecte plek om te vertoeven tijdens een regenachtige middag of avond!


Meer over Gamestate ontdekken?

Gamestate entertainment

Geopend12:00 - 00:00

Grote Markt 17, Breda

Bekijk meer:entertainment

Bekijk een voorstelling in het theater

Goed nieuws: er zijn extra tickets voor Joris en de draak! Zien wij jou morgen?meer info: https://bit.ly/3ajI6lJ

Posted by ChasséTheater on Thursday, 13 August 2020

Het Chassé Theater is niet meer weg te denken uit onze stad. Met een prominente plek aan de Claudius Prinsenlaan is het Chassé een broedplaats voor creativiteit, samenkomst en entertainment. Wie kent het theater niet? Het hele jaar door biedt het Chassé de leukste theatervoorstellingen, maar daarnaast is er bij het Chassé ook Chassé Cinema. Hier ontdek je de mooiste (alternatieve) films voor een prikkie. De herfst is bij uitstek de perfecte gelegenheid om te genieten van een voorstelling of film, met daarna nog een lekker drankje of goede snack.


Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

Cultuur snuiven? Nee, natuur snuiven

Foto: indebuurt Breda

Zin om eens lekker wat frisse lucht op te snuiven en tegelijkertijd van groen te genieten? Breda kent eindeloos veel mooie plekken om een wandeling te maken. Wat dacht je van ons mooie Mastbos of het Liesbos, dat je ten zuiden van Prinsenbeek vindt? Deze twee bossen zijn de perfecte plekken om kastanjes te rapen, eikeltjes te zoeken en paddenstoelen te spotten.

Naast de bossen in onze mooie stad vinden we ook nog genoeg parken om een ontspannende wandeling te maken. Wat dacht je van het Wilhelminapark, Park Valkenberg of Burgemeester van Sonsbeeckpark? Wanneer je een van deze parken bezoekt ben je zo in het centrum voor een film, hapje of drankje en tal van winkels om te shoppen.

Let the games begin!

Posted by BAAI on Sunday, 14 June 2020

Ehm, wat voor games? De winterspelen bij BAAI! Aan het water van de Markkade in Breda vind je BAAI. Dit is een unieke hotspot waar je zowel in de zomer als winter terecht kan voor drankjes, goede muziek en andere toffe activiteiten. Door het jaar heen maakt Baai twee keer een switch van zomer naar winter en natuurlijk andersom. Dat betekent dat er elk jaargetijde passende activiteiten zijn om te ondernemen.

Vanaf 7 november kun je bij Baai terecht voor winterse activiteiten zoals een drankje in het ijspaleis, een winterdiner, proeverijen, het maken van ijssculpturen en natuurlijk de winterspelen. De winterspelen bestaan uit een variërend spelprogramma waarbij je bijvoorbeeld gaat sjoelen of aan curling doet. Om je uitje compleet te maken kun je jouw bezoek aan Baai afronden met een rondvaart op het Bredase water – hoe gaaf!


Meer over BAAI ontdekken?

BAAI

Vandaag gesloten

Markkade , Breda

Lees ook:

rianne van helden

Leuk volgens local Rianne: ‘Dit is mijn nieuwe vaste stek voor mijn favoriete biertje’

Waar in Breda moet je nu écht geweest zijn? Dat vragen we iedere week aan een echte local. Deze week...

Gillende kinderen, schimmen en voetstappen: spookt het bij Landgoed de Klokkenberg?

Volgens sommigen spookt het er... maar wat klopt er van dit griezelverhaal over Landgoed de Klokkenb...

Gluren maar: deze villa aan de Nijverheidssingel lijkt van binnen wel een filmset én staat te koop

Soms is het heerlijk om door Funda te scrollen en te kijken naar woningen die je toch never nooit ku...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.