Deze Bredase barbiers trimmen baarden en boetseren vetkuiven

Door Annemijn Heijstek 22 februari 2018

Baarden en snorren zijn alweer een hele tijd erg hip (bij mannen dan). Sterker: het lijkt erop dat deze trend gewoon blijft. Leuk, maar het vergt wel wat onderhoud. Gelukkig kun je ook in Breda terecht bij echte barbiers waar je het haar op en aan je hoofd in één keer onder handen kunt laten nemen. Ze voeren een strikt ‘men only’ beleid, zodat je niet gehinderd wordt door kakelende dames terwijl er een loeischerp scheermes over je wangen glijdt.

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Simon Says

barbier
Foto: Facebookpagina van Simon Says

Simon is de tweede generatie uit een kappersfamilie en heeft het vak van zijn vader geleerd. ’s Ochtends pak je een lekkere kop koffie terwijl je op je beurt wacht, ’s middags staat het bier koud. Wat misschien nog wel het beste aan deze kapperszaak is? De lieve hond Joop, die je geregeld in het zonnetje voor de zaak ziet liggen. Een normale knipbeurt bij Simon Says kost je €24,-

Simon Says kappers

nu open11:00 - 20:00

Markendaalseweg 6, Breda

Bekijk meer:kappers

Bengels

barbiers
Foto: Facebookpagina van Bengels

Ook bij Bengels kun je terecht voor een frisse coupe. De kapsalon heeft een fijne old school vibe en ook de prijs is goed: voor €25,- wordt je haar gewassen, geknipt en kun je een biertje drinken.

Kapsalon Bengels kappers

vandaag gesloten

Haagdijk 168, Breda

Bekijk meer:kappers

Big Barber

barbiers
Foto: Facebookpagina van Big Barber

Het motto van Big Barber is ‘waar mannen, mannen kunnen zijn’. Mannen komen hier in de eerste plaats om zich vakkundig te laten knippen (€25,-) en te scheren (€28,-), maar ook omdat het een mannenplek is, waar je onder het genot van een glas whiskey, biertje of een versgemalen koffie en een goed gesprek onder mannen tot rust kunt komen.

Big Barber kappers

vandaag gesloten

Weerijssingel 65, Breda

Bekijk meer:kappers

Licht Verknipt

barbiers
Foto: indebuurt Breda

Bij Licht Verknipt kun je niet alleen terecht voor een strak kapsel, maar ook voor toffe industriële woonitems. Alles wat in de barbershop staat, is te koop. Een Barber Haircut (bestaande uit knippen, opscheren & stylen) kost €20,-, een Beard Trim €12,-.

Licht Verknipt – Barbershop & Industriële woonitems kappers

vandaag gesloten

Veilingkade 9A, Breda

Bekijk meer:kappers

Belcrum Barbershop

barbiers
Foto: Robert Aarts

Belcrum Barbershop geeft naar eigen zeggen de aandacht die een man verdient. Of je nu komt om even de contouren van je kapsel bij te werken, of voor een uitgebreide scheerbehandeling: bij Belcrum Barbershop kun je even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Voor een nieuwe coupe betaal je €25,- (studenten en gepensioneerden €21,50) en voor een Hot Towel Shave betaal je €32,50.

Belcrum Barbershop kappers

vandaag gesloten

Speelhuislaan 61, Breda

Bekijk meer:kappers

Tino’s Barber Shop

Tino heeft 30 jaar knipervaring en heeft jarenlang kapsalon Picasso in Breda gerund. Na een aantal jaren professioneel een andere uitdaging gezocht te hebben, heeft Tino die opnieuw gevonden in zijn oude en vertrouwde beroep van kapper. Door zijn passie voor New York is zijn interesse uitgegaan naar het authentieke herenkappersvak en is hij een opleiding begonnen aan de Barber Academy The Old School bij Schorem Haarsnijder & Barbier te Rotterdam. En met succes! Je kunt bij Tino terecht voor een knipbeurt (€25,-), maar bijvoorbeeld ook voor een Italian Shave (€32,50) en een Full Reshape Beard & Moustache Treatment (€25,-).

Tino’s Barber Shop kappers

vandaag gesloten

Adriaan van Bergenstraat 222, Breda

Bekijk meer:kappers

Mr Wally’s Barbershop

barbiers
Foto: Facebookpagina van Mr Wally’s Barbershop

Victor aka ‘Mr Wally’ is een barbier in hart en nieren en heeft zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen heren voorzien van de mooiste kapsels. Je kunt er onder andere je haren (€26,95) en je baard laten knippen (€22,95) en ze hebben zelfs een heuse Bruidegom Service (vanaf €69,95), zodat je perfect gewassen, geknipt, geschoren en gestyled het ja-woord kunt geven.

Mr Wally’s Barbershop kappers

vandaag gesloten

Graaf Hendrik III Laan 141, Breda

Bekijk meer:kappers

Hairjockey

barbiers
Foto: Facebookpagina van Hairjockey

Bij Hairjockey kun je terecht voor een nieuw kapsel (€31,50), maar ook voor een Classic Haircut aangevuld met een uitgebreide verzorging van je baard (€47,50), een Classic Hot Towel Shave (€25,50), een Quick Beard Trim (€17,50) en een Exclusive Beard Treatment (€22,50). Yup, of nu je veel of weinig haren op je kin hebt: Hairjockey is the place to be(ard)! Studenten betalen voor een Classic Haircut niet €31,50, maar slechts €25,-.

Hairjockey kappers

nu open11:00 - 21:00

Oude Vest 23, Breda

Bekijk meer:kappers
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶