Nieuw in Breda: Barbier

Door Annemijn Heijstek 21 februari 2018

Barbier opent vrijdag 23 februari zijn deuren en het belooft een waar spektakel te worden. Je kunt plaatsnemen in de barbiersstoel, genieten van een driegangendiner en dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Tijdens de feestelijke opening kun je kennismaken met de allereerste speakeasy (een verborgen bar die je alleen kunt betreden door het juiste wachtwoord te geven) van Zuid-Nederland. De keuken is deze dag geopend en je kunt het hele weekend genieten van een speciaal driegangenmenu voor €17,50. Vanaf 23.30 uur kun je losgaan op lekkere funk, soul en jazzy deuntjes.

Barbier

Barbier is een nieuwe zaak aan de Vismarktstraat en neemt je mee naar vroegere tijden. Tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten in de jaren ’20 was het lastig om aan je geliefde biertje te komen. Om de wet te omzeilen schoten barbershops als paddenstoelen uit de grond. Niet alleen kon je hier je haren laten knippen en je baard laten scheren, ook was er vaak een geheime kelder waar je alcohol kon drinken: de speakeasy. Deze speakeasy kon je alleen betreden door het juiste codewoord te geven.

De zaak aan de Vismarktstraat heeft de stijl van een oude Amerikaanse barbershop. In de historische kelder van het pand komt een cocktail-bar, waar je alleen in kunt met een geheime code. De code kun je via social media of via aanwijzingen in de zaak achterhalen. Cool!

Wil jij vrijdag de Grand Opening niet missen en aanschuiven bij driegangendiner? Reserveer dan via [email protected] om verzekerd te zijn van een plekje.

Wat? Grand Opening
Wanneer? Vrijdag 23 februari vanaf 18.00 uur
Waar? Barbier, Vismarktstraat 11


Meer over Barbier ontdekken?

Barbier kappers

Nu open17:00 - 02:00

Vismarktstraat 11, Breda

Bekijk meer:kappers
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.