7 x in deze kroegen ga je uit als je 30+ bent in Breda

Door Annemijn Heijstek 10 november 2017

Het is vrijdagavond, je hebt je de hele week de *^@*#$% gewerkt en je bent toe aan een goede borrel. En als het echt uit de hand loopt mogen de voetjes ook best nog even van de vloer! Wij vonden zeven Bredase places to be voor de dorstige dertigplusser. Heb jij nog goede toevoegingen? Laat het ons weten!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Bommel

30+

De Bommel staat bekend om zijn diverse publiek, maar veel jonkies vind je er niet. En dat is best relaxt, je biertje drinken zonder schreeuwende tieners om je heen. In het weekend is er vaak live muziek zodat er naar behoefte gefeest kan worden.

Café De Bommel cafés

nu gesloten10:30 - 01:00

Halstraat 1, Breda

Bekijk meer:cafés

Bruxelles

Als je wilt dansen, een ordinair potje wilt tongen of gewoon wat biertjes achterover wilt tikken ben je bij Bruxelles aan het juiste adres. Het publiek is heel gemixt en voor iedereen toegankelijk, maar als dertigplusser zit je hier zeker op je plek. En als je als laatste overblijft, krijg je ook nog een vet showtje mee!

Café Bruxelles cafés

nu gesloten12:00 - 02:00

Havenmarkt 5, Breda

Bekijk meer:cafés

De Bruine Pij

30+
Foto: Kees Wittenbols

De naam verklapt het al een beetje: De Bruine Pij is een bruin café waar je lekkere speciaalbiertjes kunt drinken, een dansje kunt wagen en op zondag naar livebandjes kunt luisteren. Daarnaast vindt er meerdere keren per jaar de grootste borrel van Breda plaats: Biergarten!

De Bruine Pij cafés

nu gesloten09:00 - 02:00

Kerkplein 7, Breda

Bekijk meer:cafés

De Boterhal

30+

Als je niet zo van dansen houdt, maar meer zin hebt in een gezellig avondje met je vrienden, dan is De Boterhal the place to be. Fijn sfeertje, lekkere wijnen, héél veel soorten bieren en appetijtelijke hapjes.

De Boterhal restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 01:00

Grote Markt 19, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

Publieke Werken

30+

Ook bij Publieke Werken kun je terecht voor een fijn avondje uit zonder drukke koters (want zeg nou zelf, dat is toch iedereen onder de 23?!) om je heen. Daarnaast kun je in het café ook een prima hapje eten, zodat je met een goede bodem ertegenaan kunt.

Eetcafé Publieke Werken cafés

nu gesloten11:00 - 02:00

St. Annastraat 12, Breda

Bekijk meer:cafés

Het Zwarte Schaap

30+
Foto: Facebookpagina van Café Het Zwarte Schaap

Zin om lekker back in the days te gaan? Kan bij Het Zwarte Schaap Hier draaien ze de hele avond 70’s, 80’s en 90’s muziek én hitjes van nu dus trek die dansschoenen uit de kast en gaan! Voor wie de bloemetjes eens goed buiten wil zetten is dit een prima optie.

Café Het Zwart Schaap cafés

vandaag gesloten

Halstraat 2, Breda

Bekijk meer:cafés

Clubbing

30+
Foto: Facebookpagina van Clubbing

Niet echt een café, maar wel heel tof voor dertigplussers: Clubbing. Clubbing is een Bredase organisatie die zich richt op uitgaansavonden voor dertigplussers. Een mooie ambiance, lekkere muziek, goede verzorging en altijd op gave locaties. Het eerstvolgende evenement is 15 december in CLUB MEZZ.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen