Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fietsen maar! 5 x waarom je écht een bezoekje moet brengen aan Van Boxel Tweewielers

Aangeboden door Van Boxel Tweewielers 19 augustus 2020

Een assortiment waar je u tegen zegt, personeel met hart voor het vak én service die veel verder gaat dan de deur. Dat is Van Boxel Tweewielers in een notendop. Van heinde en verre bezoeken fietsfanatiekelingen de zaak in Galder voor een nieuwe tweewieler of de tofste accessoires. Wij zetten op een rij waarom je er zeker snel langs moet gaan.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Topservice: Van Boxel Tweewielers houdt jou mobiel

Foto: indebuurt Breda

Pech met je fiets? Is er iets kapot of is er iets anders aan de hand? Geen zorgen, het team van Van Boxel Tweewielers zorgt dat je vrijwel altijd van A naar B komt. Ze maken je fiets direct óf zorgen dat je in ieder geval met een leenexemplaar uit de voeten kunt. Is Galder een beetje uit je route? Dankzij de Haal & Breng Service hoef jij – bij wijze van spreken – je huis niet meer uit. Voor kleine reparaties ben je trouwens van dinsdag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 17.00 welkom zonder afspraak.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Boxel Tweewielers. Meer over Van Boxel Tweewielers ontdekken?

Van Boxel Tweewielers fietsenwinkels

Gesloten08:30 - 18:00

Galderseweg 92, Galder

Bekijk meer:fietsenwinkels

Je maakt hier altijd een fijne testrit

Foto: indebuurt Breda

Loop door de ruime zaak en de kans is groot dat je je hart verliest aan een van de e-bikes, racefietsen of stadsfietsen. Maak dan meteen even een testrit! Alle populaire merken en modellen zijn beschikbaar voor een proefrit, zodat jij ontdekt of de fiets van je dromen daadwerkelijk een match is. Is het iets, maar twijfel je nog over de maat of je houding? Dankzij de persoonlijke metingen fiets jij altijd de deur uit op een exemplaar dat je als gegoten zit.

De keuze is reuze, ook als het gaat om e-bikes

Foto: indebuurt Breda

E-bikes zijn ideaal voor als je het liefst wat langere afstanden aflegt, zonder na de rit uitgeput te zijn. Vind jij fietsen heerlijk? In de showroom van Van Boxel Tweewielers vind je e-bikes van topmerken zoals Cube, Koga en Cannondale.

Altijd de juiste fietshouding

Foto: indebuurt Breda

Of je nu één keer per week op de fiets naar het Mastbos rijdt of dagelijks tientallen kilometers aflegt: de juiste fietshouding is enorm belangrijk. Jeroen van Boxel legt uit: “Zit je niet helemaal lekker? Wij zijn jouw probleemoplosser! Naast de persoonlijke meting kunnen we ook inzoomen op het zadel, de vorm van je stuur en je voeten lekkerder laten zitten met speciale zolen.”

Dit familiebedrijf zit al 90 jaar in het vak

Foto: indebuurt Breda

We hadden het net al even over Jeroen van Boxel: hij staat aan het roer van de fietsenzaak. Maar wist jij dat hiervoor zijn vader en daarvoor zelfs al zijn opa in de winkel stonden? “Mijn opa startte in 1930 een smederij, later opende hij deze zaak. We hebben letterlijk jarenlange ervaring, daardoor kunnen we iedereen perfect helpen.”

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.