Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x dit is waarom iedereen het over The Lion King heeft

Aangeboden door Pathé 18 augustus 2019

Hakuna matata, what a wonderful phrase… The Lion King: wie kent de film niet?! Nu de avonturen van leeuwenkoning Simba in een live action remake te zien zijn op het witte doek bij Pathé, lijkt het wel alsof iedereen het erover heeft. Wij snappen het wel, en dit is waarom.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Levensechte leeuwen

Als je The Lion King in de bioscoop kijkt, waan je je voor twee uur op de Afrikaanse savanne. Zowel de dieren als hun omgeving zien er zó realistisch uit, dat je bijna het gevoel krijgt dat je een natuurdocu zit te kijken! Kijk zelf maar – de trailer ziet er toch al héél veelbelovend uit?! Direct kaartjes kopen om The Lion King te zien bij Pathé kan hier.

Heb je The Lion King al gezien en ga je liever naar een andere film? Check via de oranje button hieronder welke films er nog meer draaien bij Pathé. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé. Meer over Pathé ontdekken?

Pathé bioscopen

Chasséveld 15, Breda

Bekijk meer:bioscopen

Terug naar toen

© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved

The Lion King kwam als animatiefilm uit in 1994, en werd in Nederland de meest succesvolle animatiefilm van de afgelopen 25 jaar! Alle nineties kids (én hun ouders) hebben de animatiefilm waarschijnlijk héél vaak gezien (op videoband – weet je nog?!), waardoor ze het verhaal kunnen dromen. Dat wordt een nostalgisch bioscoopbezoek!

Ruim 850.000 mensen zagen de film al bij Pathé

Lion King Pathé
© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved

De originele animatiefilm trok in totaal maar liefst 2,6 miljoen bioscoopbezoekers, en ook de nieuwste versie zorgt voor heel wat volle zalen. Pathé heeft inmiddels ruim 850.000 kaartjes voor The Lion King verkocht. Op de eerste dag dat de film in de bios draaide, werd de film landelijk bekeken door 112.000 bezoekers!

Bij Pathé Breda bekijk je de film bovendien vanuit een heuse Relax Seat én in 3D. Zo zit je extra comfortabel én lijkt het alsof je er zelf bij bent!

Alle originele nummers komen terug

Nog een feit dat deze film zo bijzonder maakt, is dat alle nummers uit het origineel (soms in een nieuw jasje) te horen zijn in de nieuwe versie.

En dat is niet alles! Naast alle nummers die je kent van vroeger, is de film uitgebreid met een gloednieuwe track die wordt gezongen door niemand minder dan Beyoncé. In de film spreekt Queen B. ook de stem van leeuwin Nala in én ze zingt ook mee met verschillende andere nummers. Op het Spotify-account van Pathé beluister je alle liedjes.

Hallo, sterrencast!

Lion King
© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved

Beyoncé is niet de enige beroemdheid wiens stem te horen is in The Lion King. Zo is acteur/muzikant Childish Gambino te horen als (volwassen) Simba, en vertolken acteurs Billy Eichner en Seth Rogen de stemmen van het hilarische duo Timon en Pumbaa.

Benieuwd welke films er nog meer draaien bij Pathé? Dat check je hier.

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.