Baasje gezocht: zachtaardige Chabby betovert je met haar lieve blik

Door Daphne Geelink 19 maart 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Chabby. Deze leergierige softy stelt zich even aan je voor!

Hallo allemaal

Ik ben Chabby, een (al zeg ik het zelf) knappe bordercollie-kruising van bijna vier jaar oud. Eind vorig jaar veranderde er ineens heel veel in het leven van mijn baasje waardoor hij niet meer in staat was om goed voor mij te zorgen. En nu ben ik alweer 4 maanden hier..

chabby
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Knappe en leergierige dame

Ik kan me voorstellen dat je denkt: waarom kan zo’n knappe dame geen nieuw baasje vinden? Dat is een hele goede vraag! Buiten dat ik knap ben, ben ik ook lief, zachtaardig én kan ik goed luisteren. Ik heb de leergierigheid van een bordercollie wat trucjes leren betreft, maar de enorme drift om achter balletjes aan te hollen is bij mij ver te zoeken. Ik ben dan ook wat aan de maat, maar wil daar samen graag aan werken! Ik ben hier al begonnen met naast de fiets leren lopen en dat gaat me goed af.

Andere honden

Mijn probleem ligt bij mijn soortgenoten. Ik heb gewoonweg een hekel aan andere honden en ik maak daar absoluut geen geheim van. Hopelijk kunnen mijn nieuwe baas en ik daar samen aan gaan werken, dat zou me veel rust brengen. Wel is het belangrijk dat ik niet in een buurt kom te wonen met veel andere honden.

Is het een match?

Zie jij het helemaal zitten met Chabby en krijg je haar lieve blik niet meer uit je hoofd? Wil jij meer weten over deze lieve viervoeter of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: senior Rocky zoekt een warme schoot

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Bolle zoekt iemand die net zo gek is op knuffelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: krachtpatser Popeye is gek op knuffelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.